Meletele parašė:
kazkodel nepasileidzia man![]()
man ir nepasileidzia,bet itariu kad as maciau ta laida
nes ne taip daznai rodo gimdymus per ta laida
Meletele parašė:
man ir nepasileidzia,bet itariu kad as maciau ta laida
nes ne taip daznai rodo gimdymus per ta laida
Meletele parašė:
ne ant nuorodos spausk, o kopink ir ikelk i adresyna,,,
lina1984 parašė:
as ir maciau per viena laida "mamyciu klubas" kaip vandenyje Latvijoje gimde,bet ten manau viskas iskarpyta ir parode tik kas grazu,siaip gimdymai realiai retai tokie buna kad kvepuoji,kvepuoja ir poto 123 ir jau istraukia vaika,man nesamone tikra.Realiai gimdymai daaug sunkesniai yra ir man atrodo kad ziuret i vaizdo irasa kaip tu kankinies is skausmo per daug skaudu.Na nieko nesakau tik tuo atveju kaip va per ta laida kad rode,tada galima filmuot,bet kitu atveju tai neaSuprantu kurios negimdziusios viska gal paprasciau isivaizduoja,bet as ka maciau tai tikrai laabai toli iki kaip tokiu filmuku
![]()
tai tam ir kuriami filmukai,,, kad butu galima iskarpyti ir padaryti labai grazu video kaip siuo atveju
beje cia ta pati laidele apie ta moteri kur gimde vandenyje
MerGYtEaa parašė:
As dar nebuvau maciusi sios laidos, bet dabar paziurejau, man toks grazus dalykas yra gimdymas (aisku cia daug labai iskarpyta, bet vis vien) net apsiverkiau, asaros kaip pupos rieda (turbut hormonai sukilo ;D ) o pati issisiepus sedziu..![]()
![]()
galetu realiai buti tokie lengvi gimdymai ir tada visos su dziaugsmu prisimintu,bet deja realybe kitokia
MerGYtEaa parašė:
As dar nebuvau maciusi sios laidos, bet dabar paziurejau, man toks grazus dalykas yra gimdymas (aisku cia daug labai iskarpyta, bet vis vien) net apsiverkiau, asaros kaip pupos rieda (turbut hormonai sukilo ;D ) o pati issisiepus sedziu..![]()
![]()
taip, kad turiu galvoi nebutinai gimdymas turi atrodyti baisiai,,, as taip pat apsiverkiau tiesiog atrodo stebuklas kazkoks ivyksta, atrodo nesuvokiama kaip gali uzaugti pilvelyje toks zmogutis
lina1984 parašė:
galetu realiai buti tokie lengvi gimdymai ir tada visos su dziaugsmu prisimintu,bet deja realybe kitokia![]()
na sis video uztruko 25 min kazkur tai nemanau, kad gimdymas tik tiek uztruko, manau realiai ten irgi nebuvo lengva, tik paprasciausiai paliko graziausius momentus,,,
Vicctoria parašė:
taip, kad turiu galvoi nebutinai gimdymas turi atrodyti baisiai,,, as taip pat apsiverkiau tiesiog atrodo stebuklas kazkoks ivyksta, atrodo nesuvokiama kaip gali uzaugti pilvelyje toks zmogutis![]()
bet kad jie ir buna sunkus,baisus nelabai tinka zodis,bet man kazkaip netikroviskai tada atrodo kai dauguma vietu iskarpyta o palikta tik tai kas grazu,bet cia kiekvienos asmeninis reikalas
Vicctoria parašė:
na sis video uztruko 25 min kazkur tai nemanau, kad gimdymas tik tiek uztruko, manau realiai ten irgi nebuvo lengva, tik paprasciausiai paliko graziausius momentus,,,
sutinku su tavimi
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai