valentina26 parašė:
ir mano pilvas kietas![]()
tai reiskia viskas gerai man, dar haliucinacijos neprasidejo
valentina26 parašė:
ir mano pilvas kietas![]()
tai reiskia viskas gerai man, dar haliucinacijos neprasidejo
Majaaa parašė:
o man nieko, buvo kelis kartus, kad silpna pasidare ir galvojau, kad gal jau supykins, bet nieko kazkaip, o va krutine tai skauda labai ir temperatura laikosi 37, dar pilveli kartais pamaudzia![]()
o negali buti, kad pats pilvas toks kazkoks kietesnis, arba jau man cia vaidenasi![]()
![]()
ne tau vienai man viskas vaidenasi
kartais atrodo kad pilvukas vakare didesnis
cia manau is to didelio noro
Toffifee parašė:
ne tau vienai man viskas vaidenasi![]()
kartais atrodo kad pilvukas vakare didesnis
cia manau is to didelio noro
![]()
cia gal taip, nes dar mazai laiko.. o dar pirmas nestumas kai buna tai isvis jis dar veliau pradeda matytis..
Majaaa parašė:
cia gal taip, nes dar mazai laiko.. o dar pirmas nestumas kai buna tai isvis jis dar veliau pradeda matytis..![]()
nemanau kad nuo nestumo pirmas ar kelintas bebutu priklauso kada pradeda matytis pilvukas....
valentina26 parašė:
nemanau kad nuo nestumo pirmas ar kelintas bebutu priklauso kada pradeda matytis pilvukas....
sako, kad kai antras nestumas yra greiciau pradeda matytis, nes buna viskas jau prasitampe, o pirmam dar ne..kiek zinau, kam antras nestumas buvo tai taip ir buvo
Majaaa parašė:
sako, kad kai antras nestumas yra greiciau pradeda matytis, nes buna viskas jau prasitampe, o pirmam dar ne..kiek zinau, kam antras nestumas buvo tai taip ir buvo![]()
kad mano pirmas nestumas 4 menesi atrode ohoho,visi galvojo kad man 6menuo
tai jei cia teisybe greitai i kelnes nebetilpsiu
valentina26 parašė:
kad mano pirmas nestumas 4 menesi atrode ohoho,visi galvojo kad man 6menuotai jei cia teisybe greitai i kelnes nebetilpsiu
![]()
na matai, tada neaisku kas ir kaip
valentina26 parašė:
nestate man jokiu lasiniu,gerai jauciausi,visi tyrimai budavo geri,vemdavau bent tris kartus dienojvis guode kad iki 4men visa tai baigsis,bet nesibaige
priaugusi buvau 6-7kg,tu paciu neliko iskart po gimdymo,veliau daugiau nenukrito o kaip tik priaugau...
kadangi visa nestuma organizmas atsikratydavo maisto tai po gimdymo viskas augo kaip ant mieliu,atrode kad nuo oro storeju nes ir pavalgyt nebudavo kada
as gal geriau istisus 9men vemciau nei kenteciau skausmus kaip dabar,sakes buna kai surakina. jei ne tas vemimas tai net nescia nebuciau pasijutusi
![]()
na 3-4 kartai tai nera daug,as per valanda iki 6 kartu varydavau,tai isvis man skysciu trukumas buvo,tai 20sav. buvau ne pliuse o - 7kg,ale gerai,kad is po atostogu Turkijoje su geru rezervu buvau
o guode ir mane,kad iki 12sav. viskas praeis,veliau,kad iki 16sav.,nu bet 26sav. viskas liovesi ir taip staigiai
na,as metus maze maitinau MP,tai man viskas labai tirpo,bet cia gal nuo orgaznizmo priklauso,vieni kaupia,kiti kaip tik salinasi.
O tai tau nugara sitaip skauda?
iliuzija parašė:
na 3-4 kartai tai nera daug,as per valanda iki 6 kartu varydavau,tai isvis man skysciu trukumas buvo,tai 20sav. buvau ne pliuse o - 7kg,ale gerai,kad is po atostogu Turkijoje su geru rezervu buvauo guode ir mane,kad iki 12sav. viskas praeis,veliau,kad iki 16sav.,nu bet 26sav. viskas liovesi ir taip staigiai
![]()
na,as metus maze maitinau MP,tai man viskas labai tirpo,bet cia gal nuo orgaznizmo priklauso,vieni kaupia,kiti kaip tik salinasi.
O tai tau nugara sitaip skauda?
O kaip ar nebuvo baisu i Turkija keliaut laukiantis? Klimato skirtumas maisto?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai