medu parašė:
va kaip gerai kai ne pirmas vaikutis, tai kažkiek lengviau man atrodo![]()
na jo tikraj lengwiau
medu parašė:
va kaip gerai kai ne pirmas vaikutis, tai kažkiek lengviau man atrodo![]()
na jo tikraj lengwiau
klosdzei112 parašė:
nu jo pas mane deja nera tokiu kurie megztu. O vaikiski rubai tai siaubas kaip brangiai kainuoja.. Na bet nieko kaipnors as stengiuosi pirkti ka imanoma is ranku na rubelius tai parduotuvese apatinius o virsutiniu tai yra kuriu atidave nusipirkau paprastose parduotuvese ir t.t![]()
![]()
bet vistiek toks mazas medziagos gabalelis atrodo o kainuoja daugiau nei suaugusiuju.. pvz miegmaisiukai isvis kainos nu nafik virs simto ir dar brangiau rast galima pvz parduotuve yra akropolyje vaiku tai nu siaubas taip brangu viskas...
![]()
![]()
o tu bandyk per visus turgus praeit, gal ką rasi pigiau
Tai aišku, iš ko daugiau pelnysis parduotuvės, o dar kai kūdikiai greit išauga, tai tu tik pirk pagal juos
Sveikos, na aš dėl drabužėlių tai rami kaip nežinia kas, panašu, kad pirkti iš vis nieko nereikės
maišą mamai bendradarbė jos davė, maišas broliuko rūbelių, maišas iš draugės (ji pagimdė 6 mėn., tai rūbeliai nuo 45 dydžio, liliputiniai visai), ir susidarė man keturios skalbenkės
Tai balti jau perskalbti ir laukia lyginimo eilės, o visi medvilniniai ir pusiau medvilniniai skalbsis rytoj :))) jau tokie gražučiai... Va draugė ta buvo svečiuose šiandien, tai peržiūrėjom, pacypavom abi
ji sako, kad daug jų ir neužvilksiu lelkai savo, nes labai jau greit išaugs :)))
Jinta parašė:
Sveikos, na aš dėl drabužėlių tai rami kaip nežinia kas, panašu, kad pirkti iš vis nieko nereikėsmaišą mamai bendradarbė jos davė, maišas broliuko rūbelių, maišas iš draugės (ji pagimdė 6 mėn., tai rūbeliai nuo 45 dydžio, liliputiniai visai), ir susidarė man keturios skalbenkės
Tai balti jau perskalbti ir laukia lyginimo eilės, o visi medvilniniai ir pusiau medvilniniai skalbsis rytoj :))) jau tokie gražučiai... Va draugė ta buvo svečiuose šiandien, tai peržiūrėjom, pacypavom abi
ji sako, kad daug jų ir neužvilksiu lelkai savo, nes labai jau greit išaugs :)))
butent todel as daug nepirkau nedaug rubeliu be turim
O kojinyčių turiu daugiau negu reikia! viena darbuotoja, kai sužinojo, kad laukiuosi, atsiuntė dovanų numezgusi iš grynos vilnos :))) tai minkštutės tokios. Ir mama numezgė dvejas, ir dar viena choristė sakė, kad jau laukčiau, nes mezga kojinytes... Tai galėsiu per pusryčius, pietus ir vakarienę kojines keist
klosdzei112 parašė:
butent todel as daug nepirkau nedaug rubeliu be turim![]()
Taip, juolab, kad ir tie rūbeliai tokie įvairūs: gal keturios ale pižamos... O per žindymo paskaitą mums taip tarp kitko pasakė, kad vaikui pižamų nereikia, nes jam diena nuo nakties nesiskirs, pastoviai mažiukas gi gulės...
klosdzei112 parašė:
na koinyciu as irgi turiu bet be vilnoniu o storu yra bet vistiek saltoka butu mazuliukui tikriausiai..![]()
O kaip gerai kai atiduoda....![]()
Labas visoms..seniai beskaitinejau ,uzbegau palinketi sveikatos
Kas del kojnyciu,tai vilna ne vien del silumos reikalinga,kudikiam vilnones kojines deda ,kad gerintu kraujotaka..
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai