Kriste123 parašė:
Ir man sonkaulius lbj skaudejo
man irgi labai spardosi, bet spiria i pacia bamba ir aplinkui visur, sonkaliu dar nedasiekia
Kriste123 parašė:
Ir man sonkaulius lbj skaudejo
man irgi labai spardosi, bet spiria i pacia bamba ir aplinkui visur, sonkaliu dar nedasiekia
Aciu mergiukai uz sveikinimus .mes jau antra diena kaip namuciuose
kaip gera namie sakes.nes toje ligonineja tas tris paras kai reikejo but buvo galima isproteti
o namie ramybe sventa .maistas tobulas .vyras idealas o mazas angeliukas kaip vaikas kolkas ramus ir opsrus.Na tiesa pasakius reikia priprasti prie vyrisku sysiojimo ipatumu
bet nieko iprasiu.pati jauciuosi gerai kadangi neplysau tai galiu laisvai sedeti lakstyti ir seip net kraujavimas jau dingo.nzn mane dievulis si karta per gimdyma pagailejo gal del to kad per nestuma daug priedu nemaloniu ir skausmingu dave.vienu zodziu man pasiseke.Va maziukas labai jau opsrus speniukai kencia.siandiena prakando kad net kraujas pasipyle bet aciu pientraukiui jis toks superinis dalykas be jo Sysinciau i kelnes pilna ta zodzio prasme.
Labas naujokei
grazaus laukimo!!!
As gyvenau( isnuomojau buta draugei )kauno/taikos gatveja... issikrausciau i Vaidaugu gal yra kokiu mamyciu kas noretu susipazinti ar vezimuka kartu pastumdyti!!!
Estrellai Sveikinimai apgynus diploma!!!
Estrella. parašė:
Sveikos mielosios![]()
Grįžtu ir aš prie jūsų ;) Nelabai beturėjau laiko ir jėgų čia užsukti betnugaros s…
Man zinokis nugara irgi begalo skaudejo net iki siol skauda tiek nugara tiek subinkaulis.man padedavo tik gulejimas daugiau niekas...
monyk24 parašė:
Sveikos prisijungusios mergaspiratoriu? Kuri geriau rinktis? Visos drauges turi aspiratorius, bet labai jau nemaloni procedura atrodo![]()
Viskas bus gerai apsivers mazylis .o del svoriuka jau geriau i didesne puse nei i mazaja.man buvo strioko su pirmaja gyditoja sake gims apie 2kg tai buvau uz galvos susiemus is kur tokiu mini rubu gaut ir ar sveika bus.tad manau aukit ir auginkit apsaugini sluoksniuka gal gimus nebus taip salta lialiai
O del aspiratorius jei zadi pirkt neskubeki...
Gibi_Monika parašė:
Be galo malonu skaityti tokias zinutes! Sveikinuo gal pries gimdyma kokiom mankstelem ar kuo uzsiemei, kad viskas taip puikiai isejo? Kiek laiko mazdaug namie i…
Nieko nedariau jokiu baseinu jokiu makstu absoliuciai nieko gan varginantis nestumas buvo nieko nenorejau gavau visus nestumo priedus taip iskankino tad jegu nebuvo niekam.saremiai prasidejo 3 nakties bet buvo nereguliarus .truko tai valanda tai puse valandos.ryte lb pradejo kirsnis traukt kad net paeiti neidavo pradejo i wc varyt tai dideliu tai mazu reikalu.taip iki 16 val istveriau. Po to sueme stipriau nuejau i dusa ten taip gera pasidare bet vyras trauke is ten lauk bijojo kad vandenys nenubegtu. O islipus is duso kas 8 min saremiai pasidare .tada greit uz likusiu daiktu.kol isedau i masina kas 5 min saremiai ir pries 18 val buvau jau gimdymo namuose o po 15 min pagimdziau.
Linuciukas89 parašė:
o kur mamytes patalyne leliukam pirksit?![]()
Viska susipirkom siauliuose lb papigiai .jei netingi ankstesnese zinutese yra ir foto ir numeris berods ir adresas.ir seip jei netingi pavartyk skelbiu.lt ten yra daug to pardavejo skelbimu... ir daug pigiau nei vaiku pasaulyje uz nauja vezima. lova .patalus ir kt daiktus sumokejom 1100lt
Mur miau parašė:
Aciu mergiukai uz sveikinimus .mes jau antra diena kaip namuciuosekaip gera namie sakes.nes toje ligonineja tas tris paras kai reikejo but buvo galima isproteti…
As gyvenu sale Vaidaugu.g. vezimuka turiu bet laukiu paskutiniu savaiteliu kad jame galeciau paguldyt maza angeliuka
laukiu nesulaukiu
pamaivys parašė:
as taip pat is kauno gatves kaip ir estrellao pati is kokio?
![]()
Ooo kaip smagu
Tai gal kartu su savo karietom po parkelį pavažinėsim?
Mur miau parašė:
Man zinokis nugara irgi begalo skaudejo net iki siol skauda tiek nugara tiek subinkaulis.man padedavo tik gulejimas daugiau niekas...
Ačiū už sveikinimus
na man kartais kaip tik reikia pastovėti, kartais būna iš miego pabundu dėl nugaros skausmo... Gulėjimas ne visada padeda
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai