emel parašė:
butent roberta pilnai sutinku su tavimi![]()
O bendraminte !
o daviau lystelt tik is smalsumo daugiau ir neduodu kadangi mes dideles pieno uztenka ir apie joki paoildoma maista net negalvoju
emel parašė:
butent roberta pilnai sutinku su tavimi![]()
O bendraminte !
o daviau lystelt tik is smalsumo daugiau ir neduodu kadangi mes dideles pieno uztenka ir apie joki paoildoma maista net negalvoju
Mano vyresnėlis neprakakojo nuo 2 mėn.
tad teko daug pergyventi ir išbandyti. Gydytoja pasakė, kad susitvarkys, kai ims valgyt normalų maistą, bet nepatarė tokio mažo primaitint, o ir pati nepuoliau primaitint...pradžioj naudojom gerąsias bakterijas, vaistukus ir tik beveik 5 mėn. pradėjau kas antrą dieną duoti lašiuką šviežiai spaustų morkų sulčių...Tik sulaukus pusės metų pradėjom ragauti obuolių sulčių po lašiuką, naminės obuolių ir slyvų tyrelės... beje kai kuriems mažiukams paprasčiausia ramunėlių arbata skystina...
O štai nuo 4 mėn rekomenduojamos košelės dažniausia būna su virta bulve, morka arba ryžiais...ir visi šie produktai kietina.
mes gerem ir gerem gerasisas bakterijas nuo pilvo diegliu( kuriu mums nebuvo) gerem espumizan - netiko babyfen- netiko enterokind-netiko colinox-netiko colic calm - netiko colief-netiko , reke istisas dienas ifacol taip pat nepadejo pakeitem 10 misinuku beveik per 1,5 vaikas reke istisa diena nemiegojo , plius dar nepaminejau kad jau po gimdymo iki 3 paru turi lelius iskakoti ta vadinamaji mekoniju - neiskakojo tik su klizma daktarams sakiau bet jie nereagavo , viskas su daktaru ziniomis viskas jiems paliepus bet mano vaikui reikejo kankintis beveik2 menesius per daktaru nekompetitinguma , tai jus jais tada merginos ir tikekit tik jais pasikliaukit kai jie sakys taip turi buti tai gerbkit ju nuomone ( sarkazmas) juk jie viska zino bet tik ne mama , tik per mano kaip mamos instinktus diagnoze zinoma tik per mano atkakluma dabar gydomes , tik dabar mano vaikas sypsosi ko maniau kad nebus , jus pagalvokit paskaitykit isiskaitykit ka rasot ir ka skaitot , p.s. daktaras man pats liepe duoti tyreles slyvu nes jos laisvina vidurius kad kuo maziau reiketu vaistu
tai dabar terskit jo varda nes jusu nuomone su juo nesutinka vadinkit tada ji kaip tik norit nes mama pasmerkti labai greitai mokat
kulturos moterys
VAT DĖL TO ir nesinori nieko rašyt... jūs iš savo varpinės...aš iš savo...o anos mamos dėl obuoliuko aš net nepacitavau...jos reikalas kada ir ką bandyti...tik pasidalinau savo patirtimi kaip ir jūs ką tik padarėt...o jūs priėmėt taip lyg jus būčiau iškoliojusi, tad kur jūsų pačios KULTŪRA??????
naktibalda parašė:
mes gerem ir gerem gerasisas bakterijas nuo pilvo diegliu( kuriu mums nebuvo) gerem espumizan - netiko babyfen- netiko enterokind-netiko colinox-netiko colic calm -…
as parasiau kulturos mamos visoms ne tik jums neisizeiskit tik papasakojau eiliny karta
sveikos mamytes
labai retai cia uzsuku, bet kaip tik pataikiau ant dominancio klausimo. i gincus tikrai nesileisiu, tik noriu pasiteirauti mamytes kuri rase kad dave obuoliuko sultis del kakojimo- ar padejo??? turim mes problema sita, jau du menesius kakuti daro mano maze tik duphalaco ir jei tas nesuveikia microlaxo pagalba.maitinu tik mp, tikrai valgo pakankamai( isitikinau kuri laika sverdama), ir tikrai nepasisavina pienuko, nes kai kakoka - pridaro uz visas nekakotas dienas. jei duphalaco neduodu gali nekakot savaite- o tada jau prireikia klizmutes. tai jau galvoju gal visgi uz vaistus naturalus maistas geriau...dar kolkas nieko neisbandem.
PuikaZuika parašė:
sveikos mamyteslabai retai cia uzsuku, bet kaip tik pataikiau ant dominancio klausimo. i gincus tikrai nesileisiu, tik noriu pasiteirauti mamytes kuri rase kad d…
O gal savo mityba pakoreguok? Man padeda bananai. Ar geri pakankamai vandens?
PuikaZuika parašė:
sveikos mamyteslabai retai cia uzsuku, bet kaip tik pataikiau ant dominancio klausimo. i gincus tikrai nesileisiu, tik noriu pasiteirauti mamytes kuri rase kad d…
Teisingai eziukas sako,as buvau uzsivarius bulkutes labai patiko tai kimsau kasdien po 3 minimum ir to pasekoje vaikas kakojo kas 4 dienas tada sustabdziau visus bulkas,bulkutes pradejau vien vaisius,darzoves ir gryzom vel i diena po karta ar dazniau
arba slyvu nuovira isgerk jei nenori vaistuku,maniskiui suveike kazkada ir pralaisvino
ligitta parašė:
Jau geriau vandenuko duok, o ne rukscias sultis. Neveltui gimine![]()
![]()
![]()
yra budu kur gali padet pakakot,nereikia maitint kazko ten…
Jo viska seriu iseiles kas po ranka !
vuskas buvo duota ir tt jetus. Neveltui gimine....biskiuka negrazei snekat mamytes aplamai kalbu kad smerket ir tt....daktare pati pasake duot obolio daviau laizyt saukstuka ir ka numire? Ne! Lystelejo to ano viskas tuom baikta vaika nuodiju nu :))))
naktibalda parašė:
Mano vyresnėlis neprakakojo nuo 2 mėn.tad teko daug pergyventi ir išbandyti. Gydytoja pasakė, kad susitvarkys, kai ims valgyt normalų maistą, bet nepatarė t…
AS VAIKO NEPRIMAITINU NEMAITINU IR NIEKO KITO APLAMAI NEDUODU!!!!!!!!!!!!! daviau palaizyt viskas nepadejo ir tas laikiu toliau. Blogiause pasaulyja mama esu kad bandau viska kas ymanoma
nu blemba baikit jus taip stiprei juokaut moterys jopapa net pyktis ima ;)))
PuikaZuika parašė:
Drauges vaikas iskart po desimt min ar daugiau pakankindavo o manajai nežadejo gal det to kad bijojau daugiau ar tirsciau duoti....
bandykit...daktare pati pasake sita dalyka o ne is lempos isroviau
beje valgau vaisiu geriu vandens 4-5litrus o dar ir arbata metu jokios kitos pirageli viena kita suvalgau kartais jokio slamsto nevalgau taip kad mytyba nk deta;))))
aciu mamytes uz patarimus. zinoma, viska isbandziau, vandens geriu tikrai daug 2,5 l maziausiai. bandziau ir darzoves vaisius ir slyvu nuovirus ...avizines koses.. maziukei vandens duodu, kad praskystintu, masazus darau. atrodo viska bandziau kas pagal aprasyma turetu padet, bet tik prisidarem bedu su pilvo putimu, o kaku problemos neisprendem. ne nuo gimimo jai taip, staiga pasikeite kokio pusantro menesio. gydytojai iki siol tik duphalacu siule kakuti kviestis
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai