oniukia parašė:
Sveikos mamytes sakykit, gal kas plauket baidarem su savo vaikuciais?![]()
mano mama nuomuoja tai sake su maziausiu vaikuciu kuriuo yra plauke tai 2metukai buvo.as su savaja nelipau;)
oniukia parašė:
Sveikos mamytes sakykit, gal kas plauket baidarem su savo vaikuciais?![]()
mano mama nuomuoja tai sake su maziausiu vaikuciu kuriuo yra plauke tai 2metukai buvo.as su savaja nelipau;)
scheri parašė:
Mes galvojam apie trumpa kokia trasa 3-4val. O poto dar paiskylaut
oniukia parašė:
Mes galvojam apie trumpa kokia trasa 3-4val. O poto dar paiskylaut
Jei jusu pupa rami kodel ne.as savis nemciau nei uz ka.pirmu reizu skristu i vandeny;)))))))
Turiu baby bjorna www.babymarket.lt/lt/parduotuve/vonios-kambarys/naktipuodziai/7283/p7283. Tikrai superinis. Man patnka kad jis stabilus, aukstas ir issiima puodukas. bet dabar pirkciau toki pat ikejoje www.ikea.com/lt/lt/catalog/products/60193128/. principas toks pat bet kaina 80 roc. pigiau ;)Dar as pirkau vaikiska dangti dedama ant loeto. super daiktas. Mano mergaitei labai patika. vaikutis.lt/jane-minkstas-dangtis?filter_name=dangtis
oniukia parašė:
Sveikos mamytes, kokius puodukus naudojat pratinant vaika daryt ant puoduko? Gal yra kokie mazesne skylute ar panasiai. Aciu uz info
Mes is ikejos ir dangtis ant klozeto irgi is ten pat
niekuom ispudingi labai paprasti! Turim ir kita naktipuodi tai nesiseda i ji ne uz ka ... Nes maziukas labai,toks jausmas kad ruriuka spaudzia jame... O va sitas kaip tik tas kas mums tinka : thumb: 

eziukas33 parašė:
Turiu baby bjorna www.babymarket.lt/lt/parduotuve/vonios-kambarys/naktipuodziai/7283/p7283. Tikrai superinis. Man patnka kad jis stabilus, aukstas ir issiima…
Rikita parašė:
Mes is ikejos ir dangtis ant klozeto irgi is ten patniekuom ispudingi labai paprasti! Turim ir kita naktipuodi tai nesiseda i ji ne uz ka ... Nes maziukas labai…
Aciu apie si naktipuodi ir masciau. Mes turim irgi dangti bet ji ant jo sedeti bijo. O puodukas matyt per didelis, nes jinai ikrenta i ji ir nenori sedeti visai. O gal jusu vaikuciai jau supranta, kur reik eit sysia ir kaku daryt?
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai