SanDra591 parašė:
labai dziaugiuosi kad viskas gerai![]()
![]()
As ir labai dziaugiuos
SanDra591 parašė:
labai dziaugiuosi kad viskas gerai![]()
![]()
As ir labai dziaugiuos
Sveikutes,as is po vizito ka tik pas daktaryte,tai kaip ir pries menesi ji mane vel siuncia echo daryt nes pilvukas pagal centimetrus nieko nepaaugo nuo praito karto,o ir uzciuope lyg tai galvyte virsuj
as kazkodel neimu i galva nes praita karta jau taip pasirode o viskas buvo ciki piki,tai manau dabar irgi tas pats o kad galvyte virsuj tai nemanau nes dar vakar buvo apacioj ir uzpakali jis man rode pakeles kokis 3 kartus vonioj
jei ir apacioj tai apsisuks dar,netikiu kad reiks cp daryt,man svarbiausia kad rytoj vel ji pamatysiu,nes taip laukiu jo gimimo kad dabar jei siuncia echo man tikra palaima
Inga 24 parašė:
nesuprantu kas daros, kaip atskirti ar prateka vandenys ar slapimo nebelaikau ?
Vaistinese yra specialus iklotukai, kurie padeda nustatyti, kas teka...
kojinyte26 parašė:
ar dau pasirode ''vandenu''?
nedaug bet apatiniai suslapo per iklota
Inga 24 parašė:
nedaug bet apatiniai suslapo per iklota![]()
būna, kad šlapimas išbėga., bet jei kyla abejonių gal geriau pasitikrink su įklotukais tais kur sakė vaistinėje yra...
Sveikos gyvos, jūs jau pradedat kalbėt kaip jau greit pradėsit gimdyti... o aš dar tik dabar nusprendžiau pradėt kibti į forumus ir susipažinti
Taigi, esu Agnė ir mum (grubiai tariant) liko apie 3savaites laukti savo mažosios mergytės..
Visas nėštumo laikas ėjo taip greitai... o dabar vos ne braukau dienas, o jos atrodo visai neujuda...
ir keistai, bet jaustis pradedu net geriau nei prieš keletą savaičių ( gal prisideda laukimo džiaugsmas....)
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai