_Millenaa_ parašė:
Sveikos mamytės pagimdžiau sveika graže mergyte 3080 svorio 50cm
sveikinimai
_Millenaa_ parašė:
Sveikos mamytės pagimdžiau sveika graže mergyte 3080 svorio 50cm
sveikinimai
Ieva Ag parašė:
Ir aš įdėsiu savo pilvuką![]()
Kiek laiko buvo sioje nuotraukoje? Atrodo toks mazytis bet toks dailutis ir zemai nusileides
ineart parašė:
Kiek laiko buvo sioje nuotraukoje? Atrodo toks mazytis bet toks dailutis ir zemai nusileides
čia užvakar dariau
mano pana tai jau didele,bet megsta pries miega paglostyt,labos nakties palinketi ir labai nekantrauja kada gi as pagimdysiu,kiek dienu liko
sake pades man bet tik pamperso nekeis
Nors pries tai buvo nusiteikusi pries mazus vaikus,sako niekada nesizenis,niekada netures vaiku,bet kai pranesiau kad laukiuos tai pasake kad tai pati laimingiausia diena
Ieva Ag parašė:
čia užvakar dariau![]()
Kaip faina
as savaji jau mazu laikau bet vis kliudo ir kliudo ka nors daryti
ineart parašė:
Kaip fainaas savaji jau mazu laikau bet vis kliudo ir kliudo ka nors daryti
Jei nepaslaptis kodel cezari dare? Nes man neurologe ir seimos gyd ir gine parase rekomendacijas gimdyt per cp. Bet kai perintaliniam buvau sako bus matyt. O rase del to kad turiu trauma nugaros ir ziauriai skauda..
Edit@ parašė:
Jei nepaslaptis kodel cezari dare? Nes man neurologe ir seimos gyd ir gine parase rekomendacijas gimdyt per cp. Bet kai perintaliniam buvau sako bus matyt. O rase d…
Man cezari padare del kraujospudzio jis staiga man labai pakilo ir nejo jo numusti kol galiausiai kunas nutirpo ir akim nebemaciau tai daktarai kad nerizikuotu leliuku padare operacija. O dabar kaip esu antra kart nescia gine sako kad galesiu rinktis( jai viskas bus gerai ) ar noresiu pati megint gimdyt ar cp daryt.
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai