Tirpi parašė:
Augam kaip ant mieliu. Jau sveriam 6,250 kg ir 62 cm, man jau tokia didoka atrodo, bet gydytoja sake, kad viskas labai geraiTai per menesi 1.5 kg ir netgi 7 cm …
neblogai:)o kiek gime?
Tirpi parašė:
Augam kaip ant mieliu. Jau sveriam 6,250 kg ir 62 cm, man jau tokia didoka atrodo, bet gydytoja sake, kad viskas labai geraiTai per menesi 1.5 kg ir netgi 7 cm …
@gniiii parašė:
O gime 3.350 kg ir 52 cm
sondan1127 parašė:
Manoji irgi dabar apie 6,3kg sveria.
Oo tai irgi nemazi
Tirpi parašė:
Stebuklas, o ne vaikas pas jus . Mes diena nakti valgom kas 2-3 val, zandukai puciasi, kita sav eisim svertis, gal nesulauzysim svarstykliu
Tirpi parašė:
O gime 3.350 kg ir 52 cm![]()
kaip ir maniskis:)tik 50gr maziau
eisim kita sav pas gyd.zinosim kiek tiksliai sveria,nes namuose netikslu,rodo 6kg jau
Vakare zvaigzde parašė:
Stebuklas, o ne vaikas pas jus . Mes diena nakti valgom kas 2-3 val, zandukai puciasi, kita sav eisim svertis, gal nesulauzysim svarstykliu![]()
![]()
Pas mus zandulai irgi jau neblogi, bet svarstykles atlaike siandien
kalbėjot apie svorį čia... buvau viską pametus, net dar 4kg minuse ir BAM!! Kaaaaip rovė valgymo banga! Tris kart per dieną pagaunu sav kad darausi tokį sumuštinį - batono riekė, riešutų sviestas ir nutela. va, prašau, jau plius 2kg per savaitę. vis prašau, kad vyras nebepirktų tų skanumynų, tai ne, nupirko nutelos xxl dydį. o kai užsimenu apie sporto klubo abonentą vis man "primena" kad nebus kam su vaiku pabūūt tas tris valandas. Tai va, tuoj vėl pasieksiu nėštuminį svorį
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai