Smagu pasiskaitineti, kaip mazieji auga ir kaip nauji lialiukai beldziasi i pasauli. Buvau vakar pas ginekologa. Pagaliau teikesi gimdymo data pagal echoskopus pakeisti ir liepos 26 i rugpjucio 6 ir uzdeti 'rezerva' iki 15 rugpjucio. Nieko naujo, bet bent gerai, kad bereikalingu siuntimu tikrintis nebus. Jauciuosi puikiai, nieks netinsta, jegu yra, nakti maziau i wc lakstau, uodegikauli tempia ir dubeni spaudzia (mmm, patinka man tas jausmas ;) ). Kaip tycia reikaliu visokiu vis atsiranda, tai dar norisi ta lialiuka pilvely pasinesioti, o kai taip dubeni spaudzia, tai atrodo, kad ims, is iskris
Svarstykles rodo +7-7.5kg nuo nestumo pradzios, tikriausiai daugiau jau ir nebebus. L.dziaugiuosi uz lieknejancias mamytes
. Paciai idomu, kaip ten po gimdymo susitraukti seksis. Vistik du nestumai gan greit viens po kito. Gimdymo bent dbr visai nesureiksminu, kad tik lialiukas gimtu sveikas ir sekmingai maitinti sektusi. Pirmagimei paskutine iltis kalasi. Butu nuostabu, jei dbr prasikaltu ir bent pora dienu iki man isvykstant ramiai pagyventume. Dbr vaiko gaila - man vis reikalu pilna, negaliu tiek, kiek norisi su ja pabuti, o po to dingsiu keliom dienom ir grisiu su 'dovana'. Na, bet viskas bus gerai. Augs man kaip dvi geriausios (savo ir mano) drauges. Dbr mazajai kaip ir man - tvarkymosi etapas. Puse dienos jei ne as, tai ji su kokiu skudureliu (tinka is isplauta tetes kojne nuo dziaustykles
) po namus ir balkona laksto ir viska valo...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus