viva parašė:
Kodėl ankstoka? Jau 3-4sav. duodu, puikiai valgo, o ir pilveliui gerai, berti irgineberia.
Ir aš duodu, labai skaniai valgo, ir atrodo linksmai ir pampio turinys rožinis būna
viva parašė:
Kodėl ankstoka? Jau 3-4sav. duodu, puikiai valgo, o ir pilveliui gerai, berti irgineberia.
Ir aš duodu, labai skaniai valgo, ir atrodo linksmai ir pampio turinys rožinis būna
brunette parašė:
Ir aš duodu, labai skaniai valgo, ir atrodo linksmai ir pampio turinys rožinis būna![]()
Aš džiaugiuos, kad apsritai pramuša, nes slyvos neveikia. Jis man tik kas 3-5 dienas kakoja.
dolla_ parašė:
Norisi kaip geriau, o gaunasi kaip visada. Ka kitos mamytes patartumet su mesyte maisyti? gabaliukais duoti bijau.
www.mazylioreceptai.lt/category/receptai/?menu=show
As is cia semiuosi ideju.
Labiausiai patiko bulve su mesyte atskirai ir plius morka su moliugu atskirai
labai skaniai valgosi mazajam.
viva parašė:
na pagal viska butokeli duoti pataria apie 11 menesi ir veliau, kiekvienai darzovei savas laikas, butokelius pataria duoti kuo veliau...
mums su pakakojimu pradejus damaitinima buna bedu, tai gelbejuos obuoliu trintu,moliugu ir vengiu morku,kurios kietina
as s s parašė:
mamytes kaip gaminat vaisines tyreles pvz banano
blenderiuoju, banano privengiam,nes kietina viduriukus labai,o va kriauses su obuoliukais tai arba blenderiuoju,arba i maisto detuve dedu, daugiau nesu jokiu vaisiu davus
erliasa parašė:
na pagal viska butokeli duoti pataria apie 11 menesi ir veliau, kiekvienai darzovei savas laikas, butokelius pataria duoti kuo veliau...![]()
Aš taip pat sūnui burokėlį jau ruošiau - jokios neigiamos reakcijos. Žinoma, didžiųjų alergenų vengiam, tačiau su daržovėmis ekperimentuojam.
as s s parašė:
mamytes kaip gaminat vaisines tyreles pvz banano
Sublenderiuoju ir tiek
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai