2014.10.08 14:30 (prieš 11 m.)
Labas busimos ir esamos mamytes! Visalaik stebejau spalinuku foruma, taciau pati niekada nerasiau. Nusprendziau parasyti, nes tikrai neramu darosi. Mano terminas spalio 17 d., taciau dar nei karto nejauciau jokiu paruosiamuju arba tiesiog kazkokio skausmo...viskas tylu, ramu...O juk terminas jau kita savaite!!! Galvoju kazkaip keista cia, nes atsimenu mano drauge vos judejo 39 sav, o as kaip strakaliukas. Snd buvau pas gine, nusprendem padaryti echoskopija ir pasirodo, kad mano leliukas guli skersai ( anksciau visada gulejo galvyte zemyn), apsiverte...bet ne taip kaip reikia
ir isvis jis pastoviai keicia padeti ir verciasi...ar taip gali buti?! Juk tokiu laiku jau galvyte turi buti isistacius...Pagal menesines penktadieni bus lygiai 39 sav, bet pagal echo 37,4 sav., tai daktare patare daryti pratimus, kad vaikiukas pagaliau isistatytu kaip reikia, jei ne, tai paskirs planini CP
Mamytes, as taip bijau...nesu pasiruosus tam nei moraliskai nei fiziskai, nes visa nestuma viskas gerai buvo, jau 6men gulejo galvyte zemyn, o db nusprende pakeis padeti. Kaip save nuramint...ziauriai bijau operacijos, nes ne karto gyvenime nesu gulejusi ligoninej ir tuo labiau turejusi operaciju
O vat naturaliam gimdymui jau buvau pasiruosus...