aiste_ parašė:
Daugiau cia tu nepagimdziusiu mamyciuspalis dar tik prasidejo, viskas savo laiku
![]()
bet dauguma jau pagimdė rugsėji
aiste_ parašė:
Daugiau cia tu nepagimdziusiu mamyciuspalis dar tik prasidejo, viskas savo laiku
![]()
bet dauguma jau pagimdė rugsėji
griteee parašė:
Liko dar ir tikru spalinuku musu terminas dar toli ir neskubinsim panos pati geriau zino kada reikia ateiti... tiek kad liudna oras blogas tai ir sedziu namie nuobo…
As kas antra diena einu "out" su draugem susitikt, po parduskes palakstyt, i kina, i kavine
O kita diena ramiai namie skaitau knyga arba mezgu.. Arba spintas kokias tvarkau, ziurint kaip jegu buna
Bet siaip mezgimas nerealiai ramina ir nuteikia atpalaiduojanciai, labai dziaugiuosi, kad prisiminiau si uzsiemima
Sakiau ir vyra reiks ismokint, bo tas stresuoja be reikalo, o as sau rami kaip belgas :))
Linkiu visoms susirasti veikla kuri taip nuteiktu, tuomet laukimas malonus tampa
griteee parašė:
Liko dar ir tikru spalinuku musu terminas dar toli ir neskubinsim panos pati geriau zino kada reikia ateiti... tiek kad liudna oras blogas tai ir sedziu namie nuobo…
As tapau visiska tingine
, nieko nesinori daryti, tai ir vaikstau kampas is kampo
Turtas parašė:
As tapau visiska tingine, nieko nesinori daryti, tai ir vaikstau kampas is kampo
![]()
aš irgi panašiai valgau guliu ir tv žiūriu
ir taip kiekviena diena
o šiandien paruošiamieji kankina mane
tai laukiu kas bus toliau
greta4321 parašė:
Na mano pažįstama darė viska kaip jūs rašėt išskyrus negėrė brendžio bet niekas nepadėjo![]()
Tai va, kas tinka vienai, netinka kitai...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai