aniutkaa parašė:
Mamytes, gal kuri duodat lasiukus gripe water? Mums nepadeda nei sab simplex nei colinox...
aas dodu..mums nieko nepadeda..draugei tik isai padedavo
aniutkaa parašė:
Mamytes, gal kuri duodat lasiukus gripe water? Mums nepadeda nei sab simplex nei colinox...
aas dodu..mums nieko nepadeda..draugei tik isai padedavo
AurelijaPri parašė:
Sudetinga pas daktare nueit nes nebus kam maziuka palikti o su vaikiuku nesinori keliaut :/ o kokias zvakutes naudojot?![]()
Visada tam yra vyras, vaiko tėtis visada turi galėti pagelbėti leliuko mamytei. O ypač, kai reikia kažkur dėl sveikatos
jbaranauskiene parašė:
Visada tam yra vyras, vaiko tėtis visada turi galėti pagelbėti leliuko mamytei. O ypač, kai reikia kažkur dėl sveikatos![]()
Tiesa
tik jam sudetinga is darbo istrukt
greta4321 parašė:
Zinokit man irgi su atmintim nekažką nežinau kas čia atsitiko,nes atmintį prieš nėštumą tikrai gerą turėjaunes dabar pasidarau nakčiai tris buteliukus mišin…
as jau uzsirasineju kada valge mazoji...
tikekimes praeis viskas...
Na va, ir pas mus prasidejo augimo suolis... visa nakti nemiegojom, tik budravom po kokias 10-15min ir verkem iki oro gaudymo net
o valgyt noras koks didelis... tik beda, kad tada atpylinejam
as galvoju, maz cia ji nespeja virskinti pienuko, kai pastoviai ant krutines, nes tik taip rami buvo. o nuraugent ja nuraugenu visada. ir siaip jau siutas eme, pavalgo kokias 10 min ir uzmiega ant krutines. atrodo miega, paguldau, pasnaudzia kaip sakiau kelias min ir vel koncertas garsiausias... net dbr nemiega po nakties dar, tik snuduriuoja, bet nors neverkia, tfu tfu tfu...
Bela24 parašė:
Na va, ir pas mus prasidejo augimo suolis... visa nakti nemiegojom, tik budravom po kokias 10-15min ir verkem iki oro gaudymo neto valgyt noras koks didelis…
Mes panašiai gyvenam
kada miegojau normaliai net nebepamenu
atrodo užmiega tik išeinu iš kambario ir pradeda verk bet dabar ačiū dievui jau pusvalandį miega.bet jaučiu tuoj atsikels nes neramiai mieg muistos vis raukos
mamytes mes striprios kaip nors ištversim tuos leliuko augimo šuoliukus
greta4321 parašė:
Labas rytas norėjau paklausti mamyčių kurios maitina mišinukuKiek laiko jums užtenka dežutės mišinuko
Nes mes penktadienį nusipirkom ir jau baigiam beveik iš…
Kaip gerem NAN 1, tai 2 dienom su biskiu uztekdavo tik, ten 350 g. dabar aptamili geriam, ten 800 g, tai beveik savaitei.
AurelijaPri parašė:
Sudetinga pas daktare nueit nes nebus kam maziuka palikti o su vaikiuku nesinori keliaut :/ o kokias zvakutes naudojot?![]()
microlax zvakutes na as jas norvegijoj perku bet kiek zinau man atrodo ir lietuvoi ju yra, man jos labai geros
Vaidoushka parašė:
Kaip gerem NAN 1, tai 2 dienom su biskiu uztekdavo tik, ten 350 g. dabar aptamili geriam, ten 800 g, tai beveik savaitei.
as ir nan 1 geriu tik pas mane viename pakyje du pakiukai ideti po 350
o kaip jums pats misinelis tiko nan 1 ar buvo kokiu negeroviu ?
AiraP parašė:
microlax zvakutes na as jas norvegijoj perku bet kiek zinau man atrodo ir lietuvoi ju yra, man jos labai geros![]()
aciu, pabandysiu paieskoti
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai