brigusia parašė:
Varske valgytumet vietoj misinio![]()
būtinai
brigusia parašė:
Varske valgytumet vietoj misinio![]()
būtinai
Sonata1127 parašė:
Katik baigiau maitinti pati, mano pupai po keliu diene 7 men. Perejom prie misinelio. Tiesiog po truputi kiekviena maitinima keiciau misiniu, kol maitinau pati tik …
As taip pat galvoju kad nebutu sokas reiks po truputi atpranti turiu dar apie 3men. As kartais vandenuko pasiulau nakti vietoj mp kartais suveikia o kartais dar reikia mp o gal mamytes
o kaip jum mp gamyba per men visiskai dingo?
brigusia parašė:
taip taip, mano amziaus zmoniu tai tiek it tiek yra su skrandzio problemomcia tam karves pienui aciu
![]()
Mano vyrui, mama kudikystej duodavo karves pieno ir visokiu kitokiu gerybiu ir jis skradzio problem nesiskuncia o as negaliu astriai valgyti. Vaikystei gastritu prasirgau, bet tas gastritas sakyciau buvo nuo pauglystes durnumo i diena suvalgyti tik viena sumustini ir nuveiti miegoti tusciu skrandziu. Idomu ar yra irodita kad mazas kiekis karves pienas duodamas nuo kudikistes kam pakenke?...
ferfela parašė:
Mano vyrui, mama kudikystej duodavo karves pieno ir visokiu kitokiu gerybiu ir jis skradzio problem nesiskuncia o as negaliu astriai valgyti. Vaikystei gastritu pra…
Aha yra.. jau vien tai, kad isgyvendavo tik stipriausi
as pvz tikrai zinau, kad man nuo pieno gastritas, nes net ir dabar po pieno reik
giedrim parašė:
maniškis tik sultis geria nu ir vandenuko truputi pažaisdamas išgeria. bet tokiu nesamonių kad nuo 7 men nebereikia viakui nei pineo nei mišinio tai net kaime nebuv…
Man atrodo turejom minti ar jau galima karves piena duoti ar tik vandeni,arbatas,sultis gerti iki metuku. Apie visiska skycio atsisakymo nebuvo net minties.... Radau kituose forumuose kur gydytoja atsakineja i klausimus siulo atsisakius mp duoti gerti misinelio 3numerio. Bandysiu per viduriuka gal sektiek karves pienelio koselem gaminti o misunuka ryte ir pries miega. Aciu visoms uz minciu isreiskima truputi lengviau susigaudyti kaip toliau elgtis nutraukus mp. ;)
brigusia parašė:
Aha yra.. jau vien tai, kad isgyvendavo tik stipriausias pvz tikrai zinau, kad man nuo pieno gastritas, nes net ir dabar po pieno reik
![]()
Gal cia tie kurie tik karvutes piena gerdavo ir daugiau nieko kito....
ferfela parašė:
Mano vyrui, mama kudikystej duodavo karves pieno ir visokiu kitokiu gerybiu ir jis skradzio problem nesiskuncia o as negaliu astriai valgyti. Vaikystei gastritu pra…
O del mp nebesigaminimo manau visom individualiai.. va as jau apke 2 men nebenusitraukineju, nes vaikas nezindo, o pieno daaaar turiu ir dar reik nusitraukt pro reta... ir dar gasdina guzai, bet laimei nusitraukus praeina
Vaidoushka parašė:
Tai gal truko jam maisto,jeigu neaugo svoris.
Jo, visai gali buti, kad nedavalgydavo, nes pastoviai ant kruties kabojo.
<c
ite>ferfela parašė:
Gal cia tie kurie tik karvutes piena gerdavo ir daugiau nieko kito....![]()
Velnias zino
bet ka daugiau galima duot 3 men kudikiui
nors tais laikais gal dar ka ismastydavo
na is visu mano zinomu idomybiu protingiausias reikalas girdetas tai is ryziu virtas kazkoks skystimelis, bet kad juose mazai maistingu medziagu tai faktas
ir manu kose skysta per buteliuka girdydavo
lyg naudos is manu koses yra
ir siaip iki siol stebina kai mama pasakoja, kad nei mum kas kraujo tyrimu kokiu darydavo nei ka. VitD po 1 lasiuka visi visi vartodavo, o dabar mum ir dvieju maza buvo. Apie gelezies vartojima tai pora pazistamu vyresniu damu net negirdejusios
matyt is karves pieno visko gaudavom
nu bet ka gi cia
viskas baigiu sita tema
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai