Laurita31 parašė:
Na nepulkit i krastutinumus is kartoyra ivairiu priemoniu ir sukavimas ir vitaminai ir tt tik i veterinarija nueikit ir rekomenduos kazka
nors kad visiskai…
tokia ta veisle jau jie tokie, nebus vitaminu nuo plauku slinkimo
Laurita31 parašė:
Na nepulkit i krastutinumus is kartoyra ivairiu priemoniu ir sukavimas ir vitaminai ir tt tik i veterinarija nueikit ir rekomenduos kazka
nors kad visiskai…
tokia ta veisle jau jie tokie, nebus vitaminu nuo plauku slinkimo
Laurita31 parašė:
nors kad visiskai…
dabar man niekas suniuku neysiulytu nei uz ka, bute turi buti svara, o dbr gyveni su plaukais
Daiiva parašė:
tokia ta veisle jau jie tokie, nebus vitaminu nuo plauku slinkimo![]()
as turiu. nusipirk gera siurbli su turbo antgaliu ir kasdien siurbt.kitas suo jei bus pas mane tai tik plikas. dabar toks laikas issisers po to nebus tiek
Daiiva parašė:
tokia ta veisle jau jie tokie, nebus vitaminu nuo plauku slinkimo![]()
Yra kazkokie zuvu taukai kazkas panasaus veterinarijoj reikia klaust ,kaiminas gyre kad padejo jo suniui ,o as vis nesugebu nusipirkti
patykek is mopso plauku jei buciau rinkus tureciau ir pagalve ir koldra
praktiskai seriasi visus metus ir gan nemazai
dobermene tik 2 kartus i metus tesiseria
tai nors tiek gerai ...
Gjura, keista ta tavo gydytoja, sitiek daug misinio siulo primaitint?skrandzio tampymas kazkoks, maniskis valgo mp kas 2 val dazniausiai, kartais kas tris, liepe gydytoja pilt po 120 ml vienu kartu, nuo 2 iki 4 men turi isgert vaikas 1/6 svorio, pas mus per para apie 8-9 maitinimus gaunasi, tai labai pats tas, svoris auga puikiai,virs kilogramo kas menesi, teisingai darai kad dar bandai be misinio, jei tavoji zvali, tai verta pasikankinti del mp, nes reiskia ner ji alkana.o ir aplamai gi neina istraukt tiek pieno pientraukiu kiek is kruties vaikas pasiima, as istraukiu pakankamai vaikui pamaitinti, bet tikrai jo dar ten lieka, gi jis kas sekunde gaminasi, linkiu didziules sekmes ir stiprybes, tikiu, kad si menesi jau pasieksit rezultatu :)Dar klausimas del pacios mitybos, gal labai daug ko atsisakai?nes skaiciau kad jei ilga laika mityba nepilnaverte, tada ir pienas praranda maistinguma, daugiau tik gliukozes prikaupia, bet tik ilga laika,as asmeniskai valgau viska, svoris sustojo ties 54 kg ir nekrenta, tai 5 kg like, taciau pienuko mano storuliukui per akis.kai nebemaitinsiu, numesiu ir likusius kg
juulyte parašė:
as turiu. nusipirk gera siurbli su turbo antgaliu ir kasdien siurbt.kitas suo jei bus pas mane tai tik plikas. dabar toks laikas issisers po to nebus tiek
Galvojam, nes prades emute sliauziot tai baisu bus tarp tu pauku
juulyte parašė:
dar ausis kasosi leidziam vaistus nezinom kas ten jai yra
Daiiva parašė:
dabar man niekas suniuku neysiulytu nei uz ka, bute turi buti svara, o dbr gyveni su plaukais![]()
![]()
Daivut, musu taksius galima sakyt nesiseria. Nzn kodel, bet taip yra. Nors anksciau, kai ji parsiveziau is seses (ji beja buvo pirmoji jo seimininke, taciau atsiradus antrai dukrytei tiesiog nebeturejo jegu laiko ir kantrybes rupintis dar ir is ties principingu, problemisku ir su priciudais sunim), tai labai seresi, bet as ji sukuodavau tokiom guminem sukom sepeciu, ir labai apmazejo. Siaip jei nuo streso seresi. Gal labai viskas sunytei pasikeite ir ji pergyvena, todel tiek daug plauku. O siaip as labai nepergyvenu jei ir koks plaukas pasitaiko. Gal kitos mamytes ir pasipiktins, bet kazkaip kai pati su sunim augus visa gyvenima, tai man kazkaip nera taip labai baisu. O manau ir vaikui didesnis imunitetas susidaro, jei daugiau su viskuo susipazista. Taip man net pazistamas gydytojas sake
Daiiva parašė:
dar ausis kasosi leidziam vaistus nezinom kas ten jai yra
Cia gali but irgi nerviniu pagrindu. Musiskis nuos streso pleiskanot pradeda...
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai