Jurgita1997 parašė:
sveikos mamytes,norejau paklausti ka vaikui duot valgyt 11 men panasei![]()
kazkaip nuskambejo kad vaikas pas jus tik dabar atsirado, o tuos visus beveik 11men nevalge nieko?
Jurgita1997 parašė:
sveikos mamytes,norejau paklausti ka vaikui duot valgyt 11 men panasei![]()
kazkaip nuskambejo kad vaikas pas jus tik dabar atsirado, o tuos visus beveik 11men nevalge nieko?
BaIn parašė:
As lankau nuo rugsejo ;) Šiaip smagu, brangoka, bet smagu.
Papasakokite kaip ten vyksta tos pamokos,ka ten veikiat ateje? Nes ju psl nieko konkretaus neparasyta. Kaina atskleiskyte?
vaiva.cep parašė:
kazkaip nuskambejo kad vaikas pas jus tik dabar atsirado, o tuos visus beveik 11men nevalge nieko?![]()
![]()
na ne,na as norejau paklausti ar jau viska galima duoti ka pati valgau ar dar ne
Jurgita1997 parašė:
na ne,na as norejau paklausti ar jau viska galima duoti ka pati valgau ar dar ne![]()
Na tai duoti kazko ragauti gi gali,aisku ne astriai,ne suriai ir panasiai
Mes daug valgom nuo bendro stalo,tiksliau su vyru prisitaikem prie mazes ir valgyt gaminam tai kad ir jinai galetu valgyt
Jurgita1997 parašė:
na ne,na as norejau paklausti ar jau viska galima duoti ka pati valgau ar dar ne![]()
As viska duodu ka pati valgau
Tėja. parašė:
Na tai duoti kazko ragauti gi gali,aisku ne astriai,ne suriai ir panasiai![]()
Mes daug valgom nuo bendro stalo,tiksliau su vyru prisitaikem prie mazes ir valgyt…
Net neisivaizduoju kaip galeciau duoti vaikui nuo savo stalo-vyras megsta suriai valgyti, as astriai
Tai vaikui viska atskirai verdu. Jauciu tik kokiu 2 metu gales valgyti nuo musu stalo
Sveikos mamytes. Jau labai labai seniai cia buvau. Vienai su dviem pipirais nebelieka laiko paplepejimam.
auga mazoji lyg ant mieliu,jau ir broli apskalpuoja
labai nori eiti ir dukti. Visa diena galetu vaiksciot isitverusi i rankas. Jau sia savaite pradejo pastoveti po kelias sekundes atsileidusi. Su maistu ir mums beda,nes kosiu valgyt nebenori,o dantuku tik du turi tai nekazka sukrammto. As vakar vakarienei daviau varskes virtinuku zinokit kaip valge as apsalusi buvau ☺ pietus man sunkiausia jai padaryti :/
MIYUKI parašė:
Papasakokite kaip ten vyksta tos pamokos,ka ten veikiat ateje? Nes ju psl nieko konkretaus neparasyta. Kaina atskleiskyte?![]()
Kiekvienos pamokos pradzioje mokytoja su pliusiniu zaislu Ruoniuku priena prie kiekvieno vaiko pasisveikinti. Neitiketina, bet taip graziai vaikai sureaguoja, tj nusisypso, pasnekina..Tada manksteles ivairios, pacios mamos su mokytoja dainuoja, tada su barskuciais, kastanetem ritma musame. Kiekviena pamoka per klasikines muzikos pertraukele 3 minuciu vaikai patys ropineja, barskina, ciauska. Sokam kartu su maziais... Pvz kaledom kulturos namuose programele rosiame ( dalyvaus visi yamahos mokiniai.Pamoka trunka, bijau su eluot, bet lygtais 1 val. Mums vyksta kiekviena penktadieni 10:00. Kaina menesiui 19eu. plius 5 eu stojimo mokestis, kuri susimokejome pirma pamoka.
BaIn parašė:
Kiekvienos pamokos pradzioje mokytoja su pliusiniu zaislu Ruoniuku priena prie kiekvieno vaiko pasisveikinti. Neitiketina, bet taip graziai vaikai sureaguoja, tj n…
Klp 25 eurai
1 pamoka nemokama, tai visos galite nueiti pasibandyti. Man labai patiko, bet del kainos ir laiko ( labai jau anksti man 10 ryto
) nelankome. Pasirinkau manksta mamos su vaiku ir baseina.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai