2016.10.22 09:39 (prieš 9 m.)
altrujiste parašė:
Aciuuuuu, va kai su pirmais nebuvo o cia sast ir visa puokste. Kaip sunku miegot, sapnai visokie
sakykit ir nuraminkit jus mane ar labai keicia trecias ar ketvir…
Sveikinimai su sūnelio gimtadieniu
Viskas bus gerai suta krūva zuikių. Stereotipai veikia ir gąsdina. Aš jau nurimusi. Kai ėmiau trečio lauktis, buvo baugu... Pirmi pametinukai, sunku su jais buvo, tada ir auklę galėjom sau leisti, o su trečiu jau ne. Man nepasisekė tai, kad visi aplink, artimieji taip pat, gūžčiojo pečiais, nes juk turite tuos du vaikus ir pakaks, jau programa įvykdyta
Maždaug ojoj, bus sunku, tai kaip čia suksitės. Viskas gimus mažiui natūraliai susidėliojo į vietas, pamažu, pamažu... Norėčiau tik kokios namų tvarkytojos kartais... auklių griežtai ne, net jei galėtume, nebesamdyčiau.
Tikiu, kad su ketvirtu bus reikaliukų, bet irgi viskas susidėlios. Vienintelis įkyrus dalykas man darbas, nes jis patinka, o grįžti ten, nors esu laukiama, veikiausiai negalėsiu dėl specifikos. Kol kas slopinu šią temą, nes dabar kiti prioritetai
Nesijaudinkite, neklausykite neramių vidinių kirbėjimų ar, juolab, kitų žmonių pliurpalų. Viskas susiklostys savaime gerai, svarbu su vyru būkite komanda
Visi virsmai ir išbandymai tik sustiprina, to ir linkiu