uogaite parašė:
O ar tu sukuciu tikrai prireike? Ir ar patogu su spec zirklutem buvo karpyt nagucius?
Suku visai nereikejo o zirklutes bukais galais man patogu buvo. As su jom iki kokiu 3metu kirpdavau
uogaite parašė:
O ar tu sukuciu tikrai prireike? Ir ar patogu su spec zirklutem buvo karpyt nagucius?
Suku visai nereikejo o zirklutes bukais galais man patogu buvo. As su jom iki kokiu 3metu kirpdavau
Man zirklutes patinka is tommee tippee tokios znypliu formos. Iki siol jas naudoju
ausu krapstuku nereikia, nes vaikams ausu su krapstukais valyti NEGALIMA. suku as iki siol nenaudoju, bet kai buvo luobele ant galvos, tai tepdavau aliejum ir sukuodavau su svelniu dantu sepetuku
Dar daug kas pamirsta i ligonine mazyliui prie rubu isidet pirstines - daznai maziai gimsta su neblogu manikiuru, o iskart ligoninej kirpt tu neguciu dar nesinori, tai patogu pirstines, as sikart tikrai isidesiu
uogaite parašė:
Šukutes naudojau nugremžti luobelę
Užtepi aliejaus ar kokio kremo i po to nuvalai po truputį per kelis kartus su šukutėm.
Žirklutės tos labai gerai kai vaikas kiek aktyvesnis, nuo kokiu dviejų mėn., nes su paprastom gali įdurti, kai trauko rankas ir nelabai leidžiasi, kad kirptumei.
_Brashke_ parašė:
Dar sąrašas mamai po gimdymo iš higienos - suaugusiųjų sauskelnės (kokie 6 vnt. bent jau), dideli spec. įklotai, paprasti paketai orui laidūs, bepanthen kremas, mul…
O kam mamai sauskelnes? Po gimdymo negalima i wc nueiti ar kaip? As cia rimtai klausiu, nes tikrai nezinau
W2ee parašė:
O kam mamai sauskelnes? Po gimdymo negalima i wc nueiti ar kaip? As cia rimtai klausiu, nes tikrai nezinau
Sauskelnes tam kad butu patogiau ir saugiau kai gausiai kraujieji po gimdymo. Liux dalykas zinok pasikaitinek
kiskee parašė:
Sauskelnes tam kad butu patogiau ir saugiau kai gausiai kraujieji po gimdymo. Liux dalykas zinok pasikaitinek
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai