Fibukas parašė:
Man sestoj savaitej praejo jausmas kad prarijau baliona
Mums irgi taip buna kad ispucia pilveli,bet dazniausiai vakarais ☺️
Fibukas parašė:
Man sestoj savaitej praejo jausmas kad prarijau baliona
Mums irgi taip buna kad ispucia pilveli,bet dazniausiai vakarais ☺️
Else parašė:
Merginos, gal žinote, ar reiktų kreiptis į medikus dėl vėmimo? Visą rytą praleidau su unitazu, jau keletą kartų vėmiau, palengvėja keliom minutėm ir vėl tampoNi…
Pas gydytoja butinai kreipkis gal duos kokiu vaistu paskui bus skysciu trukumas organizme
Else parašė:
Merginos, gal žinote, ar reiktų kreiptis į medikus dėl vėmimo? Visą rytą praleidau su unitazu, jau keletą kartų vėmiau, palengvėja keliom minutėm ir vėl tampoNi…
Uzjauciu! Bet man atrodo,kad jau niekas Jums nepades,esat is tu 2% nelaiminguju,kurios taip reaguoja I nestuma.Aisku,galit pasitart su savo gydytoja,bet tikriausiai tik liks telaukt 3menesiu,kol viskas apsiramins...
Else parašė:
Tai ir aš jau taip nujaučiu, kad lengvai nepraslysiu... Bandau gerti mineralinį miniatiūriniais gurkšniais, jei nepavyks, paskambinsiu gydytojai, žiūrėsiu, ką pasak…
Butina kreiptis, jus gali guldyt po lasalinem
Else parašė:
Labuka
iš ir taip rytais ir šiaip visa diea pravemiu
Ginė vakar sakė nėra toki ovaiso, kur 100 proc padėtu. Kadangi svoris pas mane normos ribuose, geriu daug skysčiu, po kolkas apie jokias ligonines ar lašines nekalba
Liepe gerti imberu arbata. Taip pat imberines tabletes, dar tokias metolines, kur pries jurlige naudoja galima vartoti, arba identiskas imberines kapsules. Siandien imberine kapsule isgeriau ryte pries pusrycius ir imberu arbata su sumustiniu, tai zinok gyven tgaliu, po kol kas nepykina. Darbe atsinesiau net tos arbatos, vis uzsikaisiu, reguliariai
Dar sake galima avizinius sausainius valgyt, nuima sleikstuli. Ir butinai valgyk ir gerk daug skysciu, nesvarbu, kad vemsi, bet vis vien prisiversk valgyt. Bet aisku ,pasirodyk ginei, paziures ar viskas ok su skysciais ir svoriu
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai