sunray901119 parašė:
Sveikos 2020 01 20 gime Edgaro brolis Tajus. 3980g 51cm truputeli anksciau gime. Bet kol kas viskas gerai. Vakar grizom namo.
Sveikinimai 💐
Ramiu naktų
Kaip praėjo pats gimdymas?
Dėl kokių priežasčių anksčiau laiko gime
sunray901119 parašė:
Sveikos 2020 01 20 gime Edgaro brolis Tajus. 3980g 51cm truputeli anksciau gime. Bet kol kas viskas gerai. Vakar grizom namo.
Sveikinimai 💐
Ramiu naktų
Kaip praėjo pats gimdymas?
Dėl kokių priežasčių anksčiau laiko gime
sunray901119 parašė:
Kol kas lb sunku. Pvz maitinu mazaji edgaras ruopscias i glebi. Nakti keliuos prie mazojo pajunti parpedina tada zadinu vyra kad jis edgara paguldytu. Db nenorim jo…
Na tikiuos tai tik laikina,vistik reikia priprasti prie tokių pokyčių.. pas mus bus reikalų manau taipat ir daug,nes pavyduolis toks kad uoj😊 na svarbu sveiki,o susigyvens tikrai😉 ir jums kantrybės ir stiprybės🥰
Busimojiii parašė:
Na tikiuos tai tik laikina,vistik reikia priprasti prie tokių pokyčių.. pas mus bus reikalų manau taipat ir daug,nes pavyduolis toks kad uoj😊 na svarbu sveiki,o sus…
Tiek mažiems, tiek dideliems naujo šeimos nario atėjimas - jau didelis pokytis. Pas mus nėra naujo mažylio šeimoje, bet pavydo ir įtampos tarp didžiosios ir mažosios šešių netrūksta. Mažoji tiesiog klykia, stumia, pyksta, kai mato ar nujaučia, kad didžioji taikos prieiti prie jos žaislų, daiktų. Nepatenkinta, kad mane sesė apkabina, via sako, kad "mano mama/tėtis", stumia tolyn didžkę. O didžioji irgi neatsilieka, nes pavydi dėmesio, kad reik dalintis tėvais, kad mažąją nešioju. Pyksta, kad taip arba kitaip ką pasakau mažajai ar ką nuperku ne jai🙄... Tiesiog natūralūs etapai, bet o dievai, kaip sunku laviruoti tarp tokių nuotaikų ir nesinori nuskriausti, išskirti nei vienos, nes abi vienodai myliu😊.
fleur68 parašė:
Tiek mažiems, tiek dideliems naujo šeimos nario atėjimas - jau didelis pokytis. Pas mus nėra naujo mažylio šeimoje, bet pavydo ir įtampos tarp didžiosios ir mažosio…
Aš įsivaizduoju,kaip sunku skirti demesio,meilės ir VISKO po vienodai,kad neužgauti širdelės😊 pas mus dar nera,bet aplamai visad demesio nori mama tik jo niekam nelysti,nežiūrėti pavydus žodžiu😊 į darželį eina ir būtinai aš turiu vesti jį ryta,nežinau kaip pradet pratint,kad tėtis ves🤔 nes bus ašarų pakalne dabar dar pati kaip jautri,tai verksim abu🙈🙈🙈
R@iniuke@ parašė:
Sveikinimai 💐
Ramiu naktų
Vandenys nubego namie o buvo planinis cp tai isvaziavom ir viskas buvo grazu. Streso nebuvo nes jau zinpjau kas kaip. Vyras kankinuos uz duru.
Busimojiii parašė:
Na tikiuos tai tik laikina,vistik reikia priprasti prie tokių pokyčių.. pas mus bus reikalų manau taipat ir daug,nes pavyduolis toks kad uoj😊 na svarbu sveiki,o sus…
Jo jau vyras lovoj vietos nebeturi. As mazaji mItinu ir miegam kartu sianakt edgaras uzsicype miegot su manim. Zodziu as viduryje vaikai is sonu. Kosmosas miegojimas cia skkaitos. Nzn edgaro reikalavimai demesio daros sunkus tecio nereikia. Manes
sunray901119 parašė:
Jo jau vyras lovoj vietos nebeturi. As mazaji mItinu ir miegam kartu sianakt edgaras uzsicype miegot su manim. Zodziu as viduryje vaikai is sonu. Kosmosas miegojim…
Oi manau ir jums nelengva,dar cp.. Kaip jaučiatės? Pirmas ir cp? Nes manes ir tai laukia..
sunray901119 parašė:
Vandenys nubego namie o buvo planinis cp tai isvaziavom ir viskas buvo grazu. Streso nebuvo nes jau zinpjau kas kaip. Vyras kankinuos uz duru.
O kur Edgariuka palikote?
Busimojiii parašė:
Aš įsivaizduoju,kaip sunku skirti demesio,meilės ir VISKO po vienodai,kad neužgauti širdelės😊 pas mus dar nera,bet aplamai visad demesio nori mama tik jo niekam nel…
Normalu😊. Jūs su tėčiu jam esat "visas pasaulis"😊. Pamažu prisitaikysit, prisiderinti😉. Pas mus mažajai irgi dabar jau kuris laikas "prisirišimo" prie manęs "etapas", nes ar pietų miegoti, ar vakarui migdyti, būtinai tik aš. Net ir pasaką skaityt tik aš turiu. Na, dar kelis kartus leidosi, kad sesė paskaityti, o taip tai tik aš visur...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai