sandaliuke parašė:
Nieko nepasakojoGal dėl to, jog labai norėjom namo...
![]()
Mes ir lb namo norejom. Bet spejo papasakot net prie klykiancio vaiko. O apie pacios higiena ir prieziura, apie vaiko poreikiu, negi ir to nepadakojo
sandaliuke parašė:
Nieko nepasakojoGal dėl to, jog labai norėjom namo...
![]()
Mes ir lb namo norejom. Bet spejo papasakot net prie klykiancio vaiko. O apie pacios higiena ir prieziura, apie vaiko poreikiu, negi ir to nepadakojo
Zirzė parašė:
Mes ir lb namo norejom. Bet spejo papasakot net prie klykiancio vaiko. O apie pacios higiena ir prieziura, apie vaiko poreikiu, negi ir to nepadakojo![]()
Nieeeeeko nepasakojo... sako tai gydytoja papasakos
Nej@ parašė:
Per paskaita ji sake kad jei yra bedu galima ir nakti skambinti. Sake yra buve pas ja tokie iskvetimai
Bet Natalija ne vilnietė, ji lyg iš šiaulių ar panevėžio. Nepamenu.
Mama2007 parašė:
Bet Natalija ne vilnietė, ji lyg iš šiaulių ar panevėžio. Nepamenu.
Ji is panevezio, bet vazineja i kitus miestus.
Na mamos, mes jau pusiaukeleje link tikslo :), kad ir viska operatyviai dareme ryte bet vis tiek uztrukom 2,5 h su visais apsirengimais; prausimaisis, pusryciais ir daiktais. Du vaikai mazi ir jau ne taip lengva pajudet :). Bet maziukas davar miega, dicke linksminam dainelem :). Vyras spaudzia gaza :).
jussta parašė:
Snd mano mergina fontanais atpila!!! Ka pavalgo, viskas lauk!!! Nesuprantu... mityba nepasikeitus mano tikrai. Na vakar, tiesa, voveraiciu su grybais valgiau... kaz…
Vakar mano maziukas atpilinejo labai, galvoju gal nuo tokiu oru? Karsta tvanku tiek lauke tiek namie.
Belluchia parašė:
Ačiū labai! Gal žinote o skambinti tik darbo dienomis ar ir savaitgaliais galima??
As tai skambinciau dabar pat ;) manau ji supras ;
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai