Mama2007 parašė:
Bet Natalija ne vilnietė, ji lyg iš šiaulių ar panevėžio. Nepamenu.
Ji is panevezio, bet konsultuoja visoje lietuvoje
Mama2007 parašė:
Bet Natalija ne vilnietė, ji lyg iš šiaulių ar panevėžio. Nepamenu.
Ji is panevezio, bet konsultuoja visoje lietuvoje
Pabandykit paskambinti mamoms savanorėms, kurios teikia konsultacijas žindymo klausimais

Mergele1 parašė:
help mamytes, vis daugeja ir daugeja, atsirado biski ant krutines ir pilvuko, galvoju gal alergija nuo mano vazelino carmex, nes tas vieteles buciavau ? Ir mano is…
panasu i prakaitini berima
Zirzė parašė:
Mes irgi siandien namuose. Cia tik 26 laipsniai.![]()
vakare skaiciau kad svalas praeis. Buvau isbegus trumpam i lauka, tai is vis ner kuom kvepuoti, toks jausmas, kad lauke +40
Judita.Zv parašė:
panasu i prakaitini berima![]()
A gali but, kad prakaituoja nuo netinkamu pleduku kokiu, gal neleidzia odelei kvepuot?Nes namie vien tik po bodziuku laikem ir koinytem, db tik kelnytes pradejom maut
Mergele1 parašė:
A gali but, kad prakaituoja nuo netinkamu pleduku kokiu, gal neleidzia odelei kvepuot?Nes namie vien tik po bodziuku laikem ir koinytem, db tik kelnytes pradejom ma…
Visko gali buti... Mano panasiais spogiukais mazyle isberta, tai grynai prakaitinis. Apsiprausiam daznai, tai mazeja po truputi
Judita.Zv parašė:
Visko gali buti... Mano panasiais spogiukais mazyle isberta, tai grynai prakaitinis. Apsiprausiam daznai, tai mazeja po truputi
Nu as ir apiplaunu, bet su kiekvienu pamiegojimu atrodo daugeja, pirmadieni pas gydytoja, gal ka patars, nes jau ir antakiukai pleiskanot pradeda
17 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai