Jelena777 parašė:
Atsisakykite sintetikos, tik medvilnė ir kokiu kasdieniniu iklotuir bus lengviau
![]()
Sintetikos n metu nenaudoju, tai ja neber ko atsisakyt
Jelena777 parašė:
Atsisakykite sintetikos, tik medvilnė ir kokiu kasdieniniu iklotuir bus lengviau
![]()
Sintetikos n metu nenaudoju, tai ja neber ko atsisakyt
SiJuk parašė:
Prišnekėjot! Einu ir aš šian į kelnių medžioklęjei laimikis geras bus, pažadu pasigirti! ;)
As ir vakar h&m aplankiau, timpas radau ir kelnes. Koks geris! Anei spaudzia ir patogumas belekoks ?
nerute1 parašė:
As ir vakar h&m aplankiau, timpas radau ir kelnes. Koks geris! Anei spaudzia ir patogumas belekoks ?
Kiek mokėjote?
Aš vakar dėvėtų drabužių parduotuvėje nusipirkau palaidinę, ilgą megztinį-tuniką (tokį plonesnį) ir ilgą storai megztą megztinį. Paskutinis megztinis man kaip suknelė atrodo. Šiaip esu patenkinta, nes visi drabužiai laisvoki, tad manau turėtų dar ilgai man tikti, ir geros būklės. Sumokėjau 14 eur.
Aleksandra29 parašė:
Kiek mokėjote?![]()
Kelnes 29.99
Timpos 9.99
Palange parašė:
Oj, aš mieliau storėčiau nei su šita nuolatinio pykinimo būsena gyvenčiau ? Nes nėra taip, kad išsivėmei ir vėl gerai, visai nepalengvėja pavėmus, dar kaip tik skra…
Borjomi mane gelbeja nuo tu grauzimu ir rugsciu, vyras pakuotem velka i namus ta geri
smlga parašė:
Jums geriau, man kadangi nėra blogumų, tai ir valgau, niekas lauk nebėgatai dedasi gramas prie gramo
Man irgi jokiu pikinimu vemimu visa laika nebuvo, ir kolkas nera
tik apetitas sumazejes pastebejau, gal todel taip nesideda gramai.
Anna Maria parašė:
Merginos turiu bėdą, vakar grįžau į darbus ir ar pasinervinau ar ką bet nuo pietų ėmė maist, durt, skaidėt širdies srity, nepraeina iki šiol.. miegot neėjo ant kairio šono, pasiverti-duria.. ar kam taip buvę? Su širdim problemų neturiu, kardiograma prieš mėn daryta..</blockquoteAš ne gydytoja, bet sakoma, kad pirmas dalykas, kai skauda širdį arba širdies srityje, reikia atkreipti dėmesį į skrandį ir atvirkščiai
![]()
nerute1 parašė:
Borjomi mane gelbeja nuo tu grauzimu ir rugsciu, vyras pakuotem velka i namus ta geri
Esu girdėjusi, kad daug Borjomi nėščiosioms nėra gerai. Reiktų pasitarti su gydytoja...
SiJuk parašė:
Girdėjau gerus atsiliepimus, bet pas mus nėra pirkt. Gerai, kad už poros savaičių į Lt skrisim, tai nusipirksiu. Pas mane su viduriais, tai oj kokia bėda.. net sly…
Man padėjo kviečių selenos su jogurtu.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai