Cany parašė:
As tai vskarais drebu, nes saltis krecia.
Buna ir man taip, dar rankos pasidaro ledines kaip prie -25.
Cany parašė:
As tai vskarais drebu, nes saltis krecia.
Burbuliukas35 parašė:
jojo taip
Karli parašė:
Del folio - tai kiek teko skaityti, jo perteklius pasisalina su slapimu, tad neturetumete "perdozuoti"![]()
Oj, tai gerai tada. Kiek reikia tiek matyt pasiima kūnas
agfa parašė:
O su skydiauke bėdų nėra? Jei dažnai kartosis, rekomenduočiau pasidaryt tyrimus (pasitarus su šeimos gydytoja).
Turiu isoperuota skydliauke...gali buti priezastis...net nepagalvojau.
Aš ryt einu skydliaukės, pasidariau tyrimus visus, žiūrėsim, ką sakys gydytojas, pasakysiu, kad laukiuosi, nors pas ginę dar nebuvau. Kad matytų reikia ar nereikia vaistų, ir kokiomis dozėmis, nes dabar geriu 0.25 tikroksino kasdien, nors tyrimai ir normose buvo. Bet kažkaip esu rami
Sveikos merginos. Buvau aš iš tų kur tik paskaitinėja na ir jau labai labai ka noriu parašyti tik tada kokį sakinuką įdedu.
Bet šiandien noriu labai pasidžiaugti. O visa priešistorė tokia kad, praeitą balandį turėjau persileidimą septintą savaitę. Na išgyvenom, pastojau vėl, bet aišku kaip visada baimės pilnos kelnės kad tik viskas gerai būtų.
Na ir va vėl atėjus septintai savaitėlei kraujo lašiukai kaip ir pirmo persileidimo pradžioje (kraujo labai mažai tik ant popieriuko, bet ir pirmo metu taip tepliojo keturias dienas kol pramušė).
Dvi bemiegės naktys, stresas matyt užkodavo organizmą, pradėjau nebejausti krūtų jautrumo. Jau tikrai buvau patikėjusi kad vėl bloga pabaiga laukia. Nulėkiau šiandien iš pat ryto pas gine ir.... ŠIRDUTĖ PLAKA - viskas gerai, tik reikia save pasaugoti.
Liutukas parašė:
Sveikos merginos. Buvau aš iš tų kur tik paskaitinėja na ir jau labai labai ka noriu parašyti tik tada kokį sakinuką įdedu.
Viskas gerai bus
aš laukiu labai irgi jau pasimatymo su gydytojais
bet dar kokias 3 sav. palaukt teks
Taigūnas parašė:
SveikosMačiau vakar savo kukulį, laikas atitinka mano skaičiavimus, viskas puiku
![]()
Tik nedarė dar jokių tyrimų, 12 savaitę darys.. Tai va jei ger…
as nelabai iskentesiu ilgiau neiti
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai