Satalaina parašė:
Kas kaip praneset artimiesiems kad turesite vaikeli? Pas mane tokia situacija,kad tevai issiskyre su mama geriausiai bendrauju su teciu nesueinu ir nebendrauju. Esu…
Mes siųsime laiškus nuo kūdikėliu gandro seneliams ?
Satalaina parašė:
Kas kaip praneset artimiesiems kad turesite vaikeli? Pas mane tokia situacija,kad tevai issiskyre su mama geriausiai bendrauju su teciu nesueinu ir nebendrauju. Esu…
Mes siųsime laiškus nuo kūdikėliu gandro seneliams ?
sokoooladas parašė:
Man tai sunku su maistu... labai sunkiai prisiverciu valgyti.. ka besuvalgyciau rugstys kyla,skrandis stoja. Na nors buna ir geru dienu![]()
Jai labai norisi bent gabaleli suvalgykit tikrai nieko nenutiks.
davai parašė:
Kitame mieste, bet jam kaip vyrui patogiauApie draugę irgi nieko nebuvo pranešęs. Atvežė dovanų per Kalėdas
Čia kai tėvai labai labai griežti…
Vat as ir norejau klaust, ar nebus taip, kad tevai patys kalti del tokio poksto ? nu ir saunuolis vyriokas, isvenge bereikalingo smegenu pudrinimo ?
renata renata parašė:
Jai labai norisi bent gabaleli suvalgykit tikrai nieko nenutiks.![]()
Eisiu ryt i turgu ieskot lasiniu?
Tikiuos nieko nebus
Uoga 28 parašė:
Kaip idomiai as pirma karta nuejau buvo 5sav, liepe ateit 7atejau tada vel ziurejo per apacia tada jau mate vaisiu , kad sirdele plaka ir pns ;) o paskui vel atejau…
Mane lygiai taip pat ziurejo kaip ir jus dabar eisiu jau kita savaite bus beveik 13 savaiciu. Lankausi privaciai. Taip pat ime jau krauja ir slapima☺?
Naktis parašė:
O man ant darzoviu ziauriai traukia,mesa valgau tik,kad valgyti. Anksciau nebuvau darzoviu megeja,o dabar,su malonumu valgau. Kaip bebutu keista saldumynu sumazinau…
O va as atsiguliau ir viskas pilvas valgyt praso. Ryte is oro vemiau o po to visa diena galva skauda skauda... Tai gulint ne tiek.. Nuejau du pomidorus susipjausciau cesnakiuko, druskos, grietines, ir su duona suvalgiau. Atsigulu vistiek gurgia.. Zdz tragedija
Naktis parašė:
O kodėl negalima lašinių?
Galima visko sveikesnio ko sirdis geidzia, tikriausiai omeny turejo, kad skrandis nesustotu, nevemtu ir panasiai
arisioks parašė:
Galima visko sveikesnio ko sirdis geidzia, tikriausiai omeny turejo, kad skrandis nesustotu, nevemtu ir panasiai![]()
As omeny turejau,kad tai neapdorotas termiskai produktas.. ( kalbejau apie sudytus lasinius
)
Na bet manau jei ciut ciut suvalgysiu nieko nebus... ;)
arisioks parašė:
Galima visko sveikesnio ko sirdis geidzia, tikriausiai omeny turejo, kad skrandis nesustotu, nevemtu ir panasiai![]()
Ai supratau. Na man ir truputį skauda nuo daug ko skrandį. Bet gerai, kad jau taip nebepykina.Tik rytais dantų pastos vos vos zirniuka deduosi, nes žiauriai tampo. O nesivalyti ir sunku, negaliu nesivaliusi
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai