meile3 parašė:
O tai čia nuolaida kokiems vežimas, ne naujiems?
Naujiems
meile3 parašė:
O tai čia nuolaida kokiems vežimas, ne naujiems?
Naujiems
AISTEMR parašė:
Oho koks grazus ? ar pas visas matosi taip? pas mane visai nieko nepadidejo?
As galvoju kad man puzas arba kad kudute smulkute esu, arba kad valgau daug ,pastoviai kramsnoju kazka ??
va siandienos perliukas buvo, sedime poliklinikoj, dukra is nuobodulio pasieme paskaityt kraujotakos maisto meniu lankstinuka - sesenu...sememu..senemu.. As padedu sakau - Semenu. Toliau dukra - Balkazanai...blaklazanai... nu mama as cia nieko nesuprantu cia kinietiskai raso !! ?? visi aplinkui juokies ??
Rinkitateka parašė:
Pas mane irgi pasėly kažko rado. Šiandien nešiau pakartotinai. Bus matyt kaip ten. O tie antibiotikai nekenkia?
Pas mane irgi paselyje rado... Tai dabar antibijotikus baigiu sugerti (ryt paskutine tablete) po 2 sav kartojimas to tyrimo, tikiuosi dings ta bakterija, nes per ja as skaitausi kaip su rizikingu nestumu
Inga.St parašė:
Pas mane irgi paselyje rado... Tai dabar antibijotikus baigiu sugerti (ryt paskutine tablete) po 2 sav kartojimas to tyrimo, tikiuosi dings ta bakterija, nes per ja…
Kokius antibiotikus gerete ir koki kursa?
Mild@ parašė:
Sveikos zinau kazkur rasete, bet neberandu ar galima apsokuse lupa tepti ACIC tepaliuku?
Taip ir dar karta taip, butina
AllDe parašė:
Sveikos, kelinta savaite ejot antram echoskopui?
Kaip idomiai as pirma karta nuejau buvo 5sav, liepe ateit 7atejau tada vel ziurejo per apacia tada jau mate vaisiu , kad sirdele plaka ir pns ;) o paskui vel atejau po kirk laiko jau per virsu ziurejo vel paziurejo ar sirdele plaka nes sius ultragarsui tam 12-13savaites i klinikas ;) nes pas mus miesteli nrlb cia kokia aparatura ;( tai gine sako noriu apsidraust ,,kad sirdele plaka , nes nusiusiu i klinikas o maza ka... snd vel einu tai nzn vel ziures ar ne, nekenkia tas daznas ultragarsas?
Uoga 28 parašė:
Kaip idomiai as pirma karta nuejau buvo 5sav, liepe ateit 7atejau tada vel ziurejo per apacia tada jau mate vaisiu , kad sirdele plaka ir pns ;) o paskui vel atejau…
na kaip matot pati, širdelė plaka, tai viskas gerai su tuo echo
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai