Chik parašė:
Elektroninis rodo 38,4 tai manau jau normalu mušt ?
Laukiantis max temperatura iki 38, man taip seimos gydytoja sake.
Chik parašė:
Elektroninis rodo 38,4 tai manau jau normalu mušt ?
agnesem parašė:
Nestukei nerekomenduojama laukti 38
Kas del biliotenio, tai as antra nestuma praktiskai visa prabuvau biliotenyje ir pabaigoj dar atostogas pasiemiau. Nes pykino taip, kad tik su lasalinem ir vaistais is lovos tegalejau islipt. Tai apie koki darba cia kalba gali eiti ☺️ Tad manau, kad drasiai gydytojos reikia prasyt, tik man sake, kad bent tris dienas teik ligoninej pagulet, kitaip neduos biliotenio ☺️
lilija.lite parašė:
gal kuriai iš mamų buvo teigiamas šlapimo pasėlio tyrimas? koks gydymas ir kokiais antibiotikais buvo numatytas ir ar veiksmingas? šiandien paskambino iš klinikos i…
Laikykites ☺️ Viska turetu gydytoja susakyt.. as dar net nepridaviau paselio tyrimui, kita savaite nesiu ☺️
lilija.lite parašė:
gal kuriai iš mamų buvo teigiamas šlapimo pasėlio tyrimas? koks gydymas ir kokiais antibiotikais buvo numatytas ir ar veiksmingas? šiandien paskambino iš klinikos i…
Man buvo su pirmu. Sugeriau kursa ir poto neberado jau bakterijos. Viskas gerai nepergyvenkit! Antibiotiku pavadinimo neprisimenu, bet ne tas pagrindinis kur visos geria amoxicilinas, o kazkoks is c raides man rodos :/ vakr pridaviau slapima siam tyrimui, kita pirmad atsakymas pas gine :>
lilija.lite parašė:
Zvaigz_dute parašė:
Man buvo su pirmu. Sugeriau kursa ir poto neberado jau bakterijos. Viskas gerai nepergyvenkit! Antibiotiku pavadinimo neprisimenu, bet ne tas pagrindinis kur visos …
Policija parašė:
Kas del biliotenio, tai as antra nestuma praktiskai visa prabuvau biliotenyje ir pabaigoj dar atostogas pasiemiau. Nes pykino taip, kad tik su lasalinem ir vaistais…
Dėl nedarbingumo jūsų situacija praktiškai analogiška manajai
Dėl bakterijų pridaviau tyrimą 14 d ir skaičiuoju dienas, neskambino, neskambino, neakambino, gal nieko nerado vadinas, sakė paskambins jei ras
Bet nurimkite va kaip mamytė rašo pagersit vaistukų ir bus liuks, tik nesijaudinkite
Salvuks parašė:
o kaip jum mano vakarinis puzas ? ryte ir diena siektiek mazesnis ? man atrodo kad ten mano spurgos su dzemu renkasi ?
Oho koks grazus ? ar pas visas matosi taip? pas mane visai nieko nepadidejo?
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai