Kac. parašė:
Aš tai nelaukiu nei košių, nei kai pati pradės valgyti. Reikalų tada....vakar kriaušės daviau palaižyti, kas dares, su kokiu noru tą kriaušę čiulpė, o kai atėmi…
Va va, prasides😅😅🤗
Kac. parašė:
Aš tai nelaukiu nei košių, nei kai pati pradės valgyti. Reikalų tada....vakar kriaušės daviau palaižyti, kas dares, su kokiu noru tą kriaušę čiulpė, o kai atėmi…
Va va, prasides😅😅🤗
Vasarosgaiva parašė:
Tai kam primaitinat tada ? Palaukit 6 men.
Matau Jus pati turite problemu su skrandziu, tai gal ir vaikas jautresni turi skra…
Pasikartosiu, primaitinam, nes nuo gimimo tik misinys.Apie 6men riba nzn gal tiktu, gal ne. Kai visiem pilvai iki 3men kankino, maniskio visiskai ne, po trecio menesio prasidejo putimai. Todel su tam tikro menesio riba nesieju nieko. Vienam vienaip, kitam kitaip.
Jeigu skaitet apie mane ir mano skrandi, tai dristu teigt, kad nieko nesupratot. Skrandzio uzdegima, h.pylori( ka turejau ir as) turi N zmoniu ir tiesiog nejaucia nieko, o man bedos pasireiske burnoje, galbut kaip dabar gydytojai galvoja, nuo nestumo metu pakitusios hormonu sistemos. Taigi skrandis ne prie ko, tik nestumo metu viska nuraso rugstim, nes na kas daugiau gali but nesciajai. Pasirodo gali!
O del vaikystes tai taip, as kaip ir daugelis musu buvom maitinami “klijukais”.
Seiwana parašė:
Nuo kosiu pute pilvuka?
Negaliu teigt, kad tikrai nuo kosiu. Iki trecio menesio buvom ramus kaip belgai 😁, kai visus kankino putimas. Nuo trecio men. viskas apsiverte, prasidejo putimas. O pradejo ragaut nuo ketvirto, taigi 100% su kose nesieju.
indija-marija parašė:
Pasikartosiu, primaitinam, nes nuo gimimo tik misinys.Apie 6men riba nzn gal tiktu, gal ne. Kai visiem pilvai iki 3men kankino, maniskio visiskai ne, po trecio mene…
PSO rekomenduoja primaitinima nuo 6 men. Maciau kazkas ikele straipsni delfio, kad normos pasikeite. Ne velnio niekas nepasikeite! Tiek MP, tiek PM maitinami vaikai primaitininas pradedamas nuo 6 men. Na, ne man Jus mokyti, bet jei vaikui pucia pilva, tai gal tikrai nereikia dar pradeti to primaitinimo? Kam skubeti?
Apskritai nelabai suprantu su tuo skubejimu. MP maitinancios tikisi, kad maziau ant krutines vaikai kabes? O PM maitinancios? Misinukas brangus? Cia tik Mano pasvarstymai, nieko nenoriu izeisti ir asmeniskai JUms netaikau. Tiesiog idomu .
Vasarosgaiva parašė:
PSO rekomenduoja primaitinima nuo 6 men. Maciau kazkas ikele straipsni delfio, kad normos pasikeite. Ne velnio niekas nepasikeite! Tiek MP, tiek PM maitinami vaikai…
Jus teisi, bet nereikia pasikliauti tik PSO. Yra kruva kitu rimtu organizaciju, kurios turi siek tiek kita nuomone. Taigi primaitinimas nuo 4 iki 6 men - ne veliau ne anksciau. Pridedu straipsnio istrauka. 
Natafka parašė:
Jus teisi, bet nereikia pasikliauti tik PSO. Yra kruva kitu rimtu organizaciju, kurios turi siek tiek kita nuomone. Taigi primaitinimas nuo 4 iki 6 men - ne veliau …
Na, pagal straipsniu platinima sios grupes favoritas "Delfio" straipsnis, kuriame rasoma, kad PSO jau rekomenduoja nuo 4 men primaitinima, o ne nuo 6. Na kaip galima tokiu straipsniu tiketi, kuriame meluojama? N kartu tai buvo pabrezta mamyciu, kad jau pasikeite rekomendacijos PSO. Na, man asmeniskai PSO atrodo pati rimciausia organizacija. PSO Vis dar rekomenduoja primaitinima nuo 6 men.
Vasarosgaiva parašė:
PSO rekomenduoja primaitinima nuo 6 men. Maciau kazkas ikele straipsni delfio, kad normos pasikeite. Ne velnio niekas nepasikeite! Tiek MP, tiek PM maitinami vaikai…
Musu pediatres pasak, rekomendacija vel nuo 4men.,maciau ir as ta delfio straipsni. Esu tos nuomones, kad valgant misini pradeda stigt tam tikru medziagu, nzn gal klystu. Bandziau augint kaip ir pirmagime, misinys + nuo 4men ragavimas. Nesigauna, vaikai skirtingi.
Misinys brangus, bet nuo saukstelio koses tikrai jis netampa pigesnis ir jo nesusitaupo, kol pradeda valgyti tai to misinio dar upes isteka 😊
Tikrai neizeidet, “misininiu” mamos turi stora oda, joms daugiausiai kliuna 😉🤝
indija-marija parašė:
Musu pediatres pasak, rekomendacija vel nuo 4men.,maciau ir as ta delfio straipsni. Esu tos nuomones, kad valgant misini pradeda stigt tam tikru medziagu, nzn gal k…
Na, turbut matet kiek pediatriu, tiek nuomoniu, visu pediatriu nuomones skiriasi is mamu pasakojimu. As savo vaiko pediatres isvis neklausau, nes viena karta pasiguidziau, kad vaikas keliasi daznai valgyt, tai man liepe virt ryziu kose ir per buteliuka sumaitint. 3 menesiu kose zindomam kudikiui? Kas per apsurdas? As remiuosi tik moskliniais straipsniais, o ka Maryte ar Petrute pasake, man neidomu.
Na pati pasaket, kad vaikai skirtingi. Kas tiko vienam, gali netikt kitam. Tad linkiu isiklausyti I vaiko norus, nes vaikas Jums bando kaika pasakyti
Sicilija parašė:
Ar yra cia vaikuciu, kuriems atsirado sauskelniu dermatitas nuo Moony? Mes juos naudojam nuo antro menesio ir dabar atsiradogalvoju i kokias sauskelnes keisti...
Čia rimtai?? Tokios brangios ir tokios ligos??
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai