Vasarosgaiva parašė:
Tai visos pabegot ir rekordus musat? 😁
😁🙈
Vasarosgaiva parašė:
Tai visos pabegot ir rekordus musat? 😁
😁🙈
GabiRo parašė:
Sveikos. Mano vaikas tuoj jau nebetils i lopsi, dar cm paaugs ir reiks sportine dali det, taip nesinori, nes lopsys ir nuo vejo geriau apsaugo ir siaip silciau. Ido…
Mes jau tokiam
Seiwana parašė:
Ar ir jusu maziukai gaudo maista, jau valgyt neina, 🙈🙈 cepsi kartu, o kai pas mane rankas gaudo kad tik gautu kasniuka, manau tuoj primaitinsiu
Žiūrėti žiūri, bet dar nečepsi
Seiwana parašė:
Ar ir jusu maziukai gaudo maista, jau valgyt neina, 🙈🙈 cepsi kartu, o kai pas mane rankas gaudo kad tik gautu kasniuka, manau tuoj primaitinsiu
Mūsų irgi tik žiūri bet nečepsi
O mano gydytoja sake primaitint kai sueis 6 menesiai, nes svoris gerai auga. Na ir naktim dazniausiai 2 kartus keliasi, aisku buvo cia viena savaite sukvailiojus keltis kas 1,5 h, bet nurasiau miego regresui😀 as labai laukiu to primaitinimo, atrodo jog naujas etapas prasides.
Seiwana parašė:
Musu issizioja ir laukia, jeigu ka su saukstu/sauksteliu valgom. O jei is ranku ka valgom pvz.duona/sausaini tada dar nesupranta ir nereaguoja.
Ragauja po truputi kose, bet pilvo putimas kosmariskas.
indija-marija parašė:
Musu issizioja ir laukia, jeigu ka su saukstu/sauksteliu valgom. O jei is ranku ka valgom pvz.duona/sausaini tada dar nesupranta ir nereaguoja.
Tai kam primaitinat tada ? Palaukit 6 men.
Matau Jus pati turite problemu su skrandziu, tai gal ir vaikas jautresni turi skrandi? Kam taip skubeti ta primaitinima? Gal Jusu mama taip pat paskubejo primaitinti Jus?
Aš tai nelaukiu nei košių, nei kai pati pradės valgyti. Reikalų tada....
vakar kriaušės daviau palaižyti, kas dares, su kokiu noru tą kriaušę čiulpė, o kai atėmiau kokią isteriją pakėlė :))
Man sesutė sakė, kad galiu virta/kepto obuolio duoti, bet dar nedaviau. Jei laikau rankose ir geriu, tai tiesia rankas į puodelį, duok ir jai
ir maisto kelią nuo lėkštės iki burnos bilekaip seka
indija-marija parašė:
Nuo kosiu pute pilvuka?
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai