Seiwana parašė:
Vaikas nori sestis, rieciasi pvz. Borne ar leisti? Krūtinės kauliukams nieko tokio? 🙄
Mano ir baisiausiai rieciasi sestis, net vezime pabudus.. Lovoj ir ismiegojus rieciasi, tai po truputi leidziu jau..
Seiwana parašė:
Vaikas nori sestis, rieciasi pvz. Borne ar leisti? Krūtinės kauliukams nieko tokio? 🙄
Mano ir baisiausiai rieciasi sestis, net vezime pabudus.. Lovoj ir ismiegojus rieciasi, tai po truputi leidziu jau..
Zydra parašė:
Mums kita savaite 5.5men. Tai leisiu🤗
Seiwana parašė:
As ir jau po truputi leidziu sestis. Nes visur jau rieciasi. O jei neleidi tai labai pyksta.
Man reabitologe sake kad jokiu budu nesodinti ir jokiu budu neramstyti pagalvem sake kad sugadinsim nugara o pas mane kaip mergaite yra tai sako ir talija sugadinsim , kai sustipres ir pati atsises savo laiku..tai nesodinu nors ir rieciasi tegu sportuoja pilvo raumenys , raida gera, nera cia ko ir skubinti laiko
Seiwana parašė:
Pas mus tas pats🤔
Momo parašė:
Man reabitologe sake kad jokiu budu nesodinti ir jokiu budu neramstyti pagalvem sake kad sugadinsim nugara o pas mane kaip mergaite yra tai sako ir talija sugadinsi…
Ne neranmstom jokiu būdu, jis pats rieciasi, kaip ir sake viena mamyte, jei neleidziu, irgi supyksta ir dudas paleidžia ponaitis🙈🤣
Seiwana parašė:
Mūsų mažoji 4 mėn ir irgi riečiasi sėstis. Aš prievarta nesodinu, bet tokią pusiau gulom,pusiau sedom jau laikau ant keliu. Žiūriu kad nekristų visas svoris ant užpakalio. Gydytoja sake,kad jei ne aš skatinu o ji pati nori sestis - leist po truputį, taip sakant, nugarytei atlosa siek tiek pakelt vežimėly ir panasiai...
Merginos, jus man paaiskinkite: tos kurios leidzia po truputi sestis vaikams - jus iki 4 men juos grynai horizontaliai laiket? Nes as kai paskaitau, kad “vaa jau remiu ant savo pilvo, svirio ant uzpakalio labai neperkeliu”, susidaro ispudis kad vaikai visa laika gulejo. As jau savo klecka geras 3-4 sav 45laip kampu veizme laikau nes neguli o rieciasi. Tai kaip cia yra su jusu mazyliais?
Natafka parašė:
Merginos, jus man paaiskinkite: tos kurios leidzia po truputi sestis vaikams - jus iki 4 men juos grynai horizontaliai laiket? Nes as kai paskaitau, kad “vaa jau re…
Ašš taip pat sodinu taip ir vežime,ir ant savęs
zigmundaa parašė:
Ašš taip pat sodinu taip ir vežime,ir ant savęs
Vežime jau irgi geras 3 sav. 45 laipsnių kampu,nes kitaip rėkdavo lopšy,ir ant savęs taip pat pasodinu tokiu kampu.
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai