Eleonora parašė:
Sveikos. Kiek daugiausiai temperaturos turejo jusu maziukai dygstant dantims?
Su pirmais dantim pakildavo ir virs 38, ar iki 39, bet manau budavo ir dar koks virusas kartu..
Dabar 37,5-37,9 su kruminiai pakilo.
Eleonora parašė:
Su pirmais dantim pakildavo ir virs 38, ar iki 39, bet manau budavo ir dar koks virusas kartu..
Dabar 37,5-37,9 su kruminiai pakilo.
Eleonora parašė:
Mum tik viena karta dygstant dantim buvo uzkilus, bet tada iki, jeigu gerai pamenu, iki 39,5...
jurateeee parašė:
Gal kažkodėl susiplnėjas imunitetas ir gal trūksta būtent kažkokio vitamino ir dėl to taip yra
Pasirodo ir vel angina.. Nors pries 2men sirgo, vel 40 temp ir vel antibijotikai..
Kocia parašė:
Mamos, kaip stiprinti vaikelio imuniteta? Labai daznai serga.. Tai ausya, tai angina, tai virusai.. Temp visad kyla 40.. Pries pora men gere antibijotikus nuo angin…
Sveiki, jei turit angina, deja, visiems papildams ir vitaminams tik svaistot pinigus. Dazniausiai vaiko imunitetas gali buti labai stiprus, kraujas geras, bet angina visada ves organizma '' is rikiuotes''. Ko tik tevai nedare mano sesei, kol neisoperavo anginos, galejo atsiprasant s* valgyt, ir tas nepadeda. Lygiai tokia pat patirti turi ir keletas gimines vaiku...
Zivilekkk parašė:
Sveiki, jei turit angina, deja, visiems papildams ir vitaminams tik svaistot pinigus. Dazniausiai vaiko imunitetas gali buti labai stiprus, kraujas geras, bet angin…
Pritariu. Asmeninė patirtis. Mama pasakojo, kad man nuolat laringitas-angina-laringitas ir t.t. būdavo ištisus metus kas mėnesį-du. Tik, tiesa, pradėjus lankyt darželį man tai atsirado. Sakė veždavo autobusu rytais ir visi žvalgydavos, kas taip garsiai knarkia per visą autobusą, o, pasirodo, tai būdavau aš, 2 metų mergaitė. Išoperavo mane 4 metų ir po šiai dienai didesnių nusiskundimų (tpfu tpfu tpfu) sveikata neturiu 🤷♀️
Kocia parašė:
Pasirodo ir vel angina.. Nors pries 2men sirgo, vel 40 temp ir vel antibijotikai..
Tai gal kažka šalto iškart iš šaldytuvo duodate valgyti ar gerti,nes mano vyrui pačiam neseniai buvo angina,tai sako jis kad turbūt kažka šalto iškart iš šaldytuvo suvalgė ar išgėrė.tai mes dabar stengiames viską palaikyti kambario temperatūros,o tik po kurio laiko gerti ar valgyti
Zivilekkk parašė:
Sveiki, jei turit angina, deja, visiems papildams ir vitaminams tik svaistot pinigus. Dazniausiai vaiko imunitetas gali buti labai stiprus, kraujas geras, bet angin…
na bet juk ne visiem reikia operacijos anginos
Eleonora parašė:
šiuo metu,kaip tik dygsta 3 dantukai,tai vakar buvo pakilus temperatūra 39 ir 1😑
Aggie2 parašė:
perfo parašė:
Mum tik viena karta dygstant dantim buvo uzkilus, bet tada iki, jeigu gerai pamenu, iki 39,5...![]()
jurateeee parašė:
šiuo metu,kaip tik dygsta 3 dantukai,tai vakar buvo pakilus temperatūra 39 ir 1😑
Va pas mus kiek dantu ir niekada nebuvo temperaturos. O va dabar panasu kad iltiniai dygsta, ne vienas, griezia dantymis, nieko nevalgo, 38,5 temperaturos... O kiek dienu laikydavos temperstura?
Eleonora parašė:
Va pas mus kiek dantu ir niekada nebuvo temperaturos. O va dabar panasu kad iltiniai dygsta, ne vienas, griezia dantymis, nieko nevalgo, 38,5 temperaturos... O kiek…
Šiandien žiūrėsiu kaip bus,jaučiu kad vėl kyla😑viena pažistama sakė,kad net savaitė buvo temperatūra kol išlindo dantukas,bet kaip ištikrųjų tai nežinau.man su pirma dukryte nebūdavo temperatūros dėl dantukų.mažajai kai buvo dėl dantuku,tai laikėsi kažkur pora dienų temperatūra,žiūrėsim kaip šį kart bus.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai