IngaLaiminga parašė:
Mano klaida, turbut ne visas išnagrinėjau 🙈😅
Yra ir daugiau tik nežinia koks jų saugumas nes dauguma nėra ADAC įvertinimo 🙂
IngaLaiminga parašė:
Mano klaida, turbut ne visas išnagrinėjau 🙈😅
Only_good_souls parašė:
Dėl užvalkalo nepasakysiu bet Toby nesisukioja. Norėjau axis pirkti bet pasitarėm su vyru kad vistiek mum abu juos idet nelabai reik to sukimosi plius jie patys bud…
Tobi rinkausi, nes pagal ADAC bandymus tokio tipo(fiksuojami tik su diržu) geriausias įvertinimas. Nes mūsų džipuke nėra isofixo.
zydrejot parašė:
Tobi rinkausi, nes pagal ADAC bandymus tokio tipo(fiksuojami tik su diržu) geriausias įvertinimas. Nes mūsų džipuke nėra isofixo.
Ar patinka kėdutė?
Justuke31 parašė:
Tai va, del to ir ziuriu tik zinomas firmas ir kad butu testuotos, nes saugumas svarbiausia
zydrejot parašė:
Pas mus irgi nera isofixo taio pat o veztis vaika atsukus i nugara i prieki galiu tik mazose kedutese tose iki 13 kg nes tarp 2 dideliu jau netilpsiu. Be to mum butu aktualu jeigu tik viena suktusi nes kitai ner tikslo nes 1 durys tik masinoje.
Žodziu sunku turuu teises 10 metu reik sest mokintis pirkt masina nauja ir kazkas gal bus geriau
Rigi parašė:
Su Meilės diena Jus ir Jūsų mažylius! Mylėkit ir būkit mylimi!![]()
Jus taip pat 🌹 o as su savo trim brangiausiais Valentinukais 💓
Vaivulka2001 parašė:
pradzioje net nesupratau ar cia su dukra ar su sese nes nu taip labai jaunai atrodot😮❤️
Vaivulka2001 parašė:
O plauku ilgumas birzelinuko 😁🥰
Karo262 parašė:
pradzioje net nesupratau ar cia su dukra ar su sese nes nu taip labai jaunai atrodot😮❤️
Aciu🤗 vaikai neleidzia man senti ☺ su kiekviena motinyste matyt vis prasideda naujas zydejimas😎🤩
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai