Rigi parašė:
Kiek per parą maždaug išmiega Jūsų mažyliai? Kiek laiko miega dienos metu? Kovojam su nemiegu tai įdomu kaip ilgai kiti bendraamžiai miega...
Per para mazdaug 14-15 val miega, nakties miegas 12-13 val ir diena tik apie dvi val.
Rigi parašė:
Kiek per parą maždaug išmiega Jūsų mažyliai? Kiek laiko miega dienos metu? Kovojam su nemiegu tai įdomu kaip ilgai kiti bendraamžiai miega...
Per para mazdaug 14-15 val miega, nakties miegas 12-13 val ir diena tik apie dvi val.
Vaivulka2001 parašė:
Fainai, kaip smagu jiems abiems 🤗💓
Super kedute ,manau ir mes tokia pat pirksime ir jau reikia pirkti, Jokubas sveria…
Jūsų Jokūbas kaip ir mūsų Urtė, 11kg 🤭 varo vaikiukai vienodai 🥰 mes kedutė irgi jau pakeitėme, į ta iki 13kg labai suspausta buvo, dabar su malonumu važiuoja daug pakankamai vietos
Wolfi parašė:
Mes jau irgi ieškome automobilinės kėdutės. Noriu pirkti Maxi Cosi. Galvojau apie Axiss, bet ji 9-18kg. Gal geriau žiūrėti kažką 9-36kg.? Gal galite patarti, kokia …
O mes žiurim tokias, kad siukiotusi 360 laipsniu, viena iš ju maxi cosi mica, ziuriu tarp sitos ir cybex sirona
IngaLaiminga parašė:
O mes žiurim tokias, kad siukiotusi 360 laipsniu, viena iš ju maxi cosi mica, ziuriu tarp sitos ir cybex sirona
Aš irgi noriu kur sukasi. Bet nerandu, kad iki 36kg būtų. 🤔
Ievamik parašė:
Jūsų Jokūbas kaip ir mūsų Urtė, 11kg 🤭 varo vaikiukai vienodai 🥰 mes kedutė irgi jau pakeitėme, į ta iki 13kg labai suspausta buvo, dabar su malonumu važiuoja daug …
Aha nuo gimimo vienodai eina musu mazieji 🤗 o ir lyg tai maciau jums jau 3-cias ciklas mm bus ,kaip ir man ,kazkaip labai panasiai mums ir su tuo sliauzimu man atrodo panasiai, rura I virsu pastato ir siubuoja 😀 bet jau po kelis zingsniukus paropoja. Ai ,o del kedutes 5min pavaziuoja ir baigiasi keliones turbut del to ,kad jam tikrai nepatogu, snd varysiu pirkti ir gal tikrai jam bus zymiau smagiau vaziuoti
Wolfi parašė:
Man rodos ir nėra, ieškojau tai irgi neradau, visos iki 18kg. Mes turim cybax sirona, rinkomės tarp šios ir joie, cybax turi kiek geresni ADAC įvertinimą, bet iš esmė abi puikios ir saugios kėdutes, o 360 sukimasis yra nu nerealu patogumo atžvilgiu, neisivaizduoju kitos kėdutes dabar, tik žinoma ateityje reiks keisti, bet šios tinka iki .Max 19 kg arba 105cm, tai liks broliukui ar sesutei ateityje
Vaivulka2001 parašė:
Aha nuo gimimo vienodai eina musu mazieji 🤗 o ir lyg tai maciau jums jau 3-cias ciklas mm bus ,kaip ir man ,kazkaip labai panasiai mums ir su tuo sliauzimu man atro…
Nu kažkaip taip tikrai labai panašiai, na mūsų Urtei visad patikdavo važiuoti, bet dabar kedute atsukam priekiu kol nemiega, tai viskas labai įdomu ir daug ramiau sėdi. :))) o ciklas tai taip trečias, jau baigiu vėl susigyventi 🤦♀️😂 bet nuuu nenuginčijamas faktas beveik metus be jų tai buvo labai fainai, nors susirgus vėl kažkaip jaučiau kad organizmas atsigavo, visgi jos daro savo ;))))
Ievamik parašė:
Man rodos ir nėra, ieškojau tai irgi neradau, visos iki 18kg. Mes turim cybax sirona, rinkomės tarp šios ir joie, cybax turi kiek geresni ADAC įvertinimą, bet iš es…
Teisingai sakote. Atejus mm turbut organizme viskas atrodo stojo I vieta, tik man nezmoniski skausmai kojose, tik su vaistais pirmom dienom, bet man jau taip nuo pat paauglystes 😔 tai jau zinau ,kad tokios mano mm
Wolfi parašė:
Visos kedutes kurios sukiojasi 360 kampu yra iki 19kg, bet jos vistiek man nerealios patogumo atžvilgiu
IngaLaiminga parašė:
Visos kedutes kurios sukiojasi 360 kampu yra iki 19kg, bet jos vistiek man nerealios patogumo atžvilgiu![]()
Tikrai ne visos pvz aga desing 360 yra iki 36kg 🙂
Justuke31 parašė:
Tikrai ne visos pvz aga desing 360 yra iki 36kg 🙂
Mano klaida, turbut ne visas išnagrinėjau 🙈😅
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai