Highlander parašė:
Mamytės, pasidalinkime patirtimi, kokie žaisliukai labiausiai patinka mūsų vaikučiams. Aš galėčiau drąsiai rekomenduoti žirafos Sophie senso ball'ą. Būtų įdomu jūsų…
Mano irgi zirafele labai patinka ir spigliuoti kamuoliukai
Highlander parašė:
Mamytės, pasidalinkime patirtimi, kokie žaisliukai labiausiai patinka mūsų vaikučiams. Aš galėčiau drąsiai rekomenduoti žirafos Sophie senso ball'ą. Būtų įdomu jūsų…
Mano irgi zirafele labai patinka ir spigliuoti kamuoliukai
Women. parašė:
Prie skrandzio skausmu ibuprofeno negalima
Aciu kad pasaket, net nezinojau
as domejausi del nugaros skausmu tai man ta norma dienos pasake
Sina parašė:
O jus tikra, kad skrandis? Nepereina skausmas i nugara nei kiek? (Ne)pavalgius ar nuolatos skauda?
Skrandis nes duriantis toks skausmas toj duobutėj tarp šonkauliu.. ir neskauda tik kai miegu.. va db atsigėriau vandens ir vėl skauda, rūgauju nuolatos kaip sustojęs būtų.. geriu ramunėlių arbatą, kmynų bijau dėl vidurių užkietėjimo.. vaistų dar negėriau..
toffifi parašė:
Skrandis nes duriantis toks skausmas toj duobutėj tarp šonkauliu.. ir neskauda tik kai miegu.. va db atsigėriau vandens ir vėl skauda, rūgauju nuolatos kaip sustiję…
Kai skauda duobute, tai beveik visais atvejais reiskia, kad kyla rugstingumas. Tokia problema reikia tvarkyti jau is esmes. Keisti mitybos iprocius, laikinai galima vartoti koki preparata nuo skrandzio rugstingumo ir uzsirasyti pas gydytoja patikrai.
Sashay parašė:
O man sian susuko kakla,nu laaabai nemaloniai skauda! Mamos kaip isgooglint ta zaisla vandens pagalve?nerandu 🙊🙊🙊🙊
Jostai parašė:
Ibuprofeno galima, per para 1200mg maximum
toffifi parašė:
Antra diena skauda skrandį, taip jau nejuokingai... ar galima kažkokius vaistus gert nuo skausmo kai maitini mp?
Šiaip, visas skrandžio ir žarnyno bėdas labai gerai tvarko linų sėmenų kisielius. Mamai mano nuo gastrito padeda, vyras turėjo bėdų su žarnyno uždegimu - irgi padėjo. Verdi taip. Imu ~2 litrus vandens, užverdu puode. Tada dedu ~4 valg.šaukštus su kaupu linų sėmenų. Pamaišau ir palieku virti 15-20 min. Bet jokiu būdu neuždenkit su dangčiu, nes išbėgs! Be dangčio didesniam puode galima palikti. O po to dar pastovi kol pravėsta.. Turbūt sveikiausia be nieko, bet skoniui pagerinti galima įspausti kokių nors sulčių.
O aš savo skrandžio skausmą (jeigu ten tikrai skrandžio skausmas) visuomet susiedavau su artėjančiom mėnesinėm. Neįsivaizduoju, kaip kodėl nuo ko ir kaip tai įtakodavo, bet beveik visais atvejais, vieną dieną skaudėdavo kažkur skrandžio srity, pykindavo, durdavo ir pan, o kitą dieną jau nieko, o dar po poros dienų pasirodydavo mm. Ir taip kaskart prieš susergant.
Tai dabar galvoju ar čia jau man laukti pareinant nelabų dienų ar kame šaknys buvo.
Nu žodžiu. Vakar išgėriau pusę ibuprofeno tabletės ir tik paskui perskaičiau, kad NEGALIMA, kai skauda skrandį🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ir nežinau ar čia man ateis mm ar šiaip ko skaudėjo.
Dar variantas, kad mėsą valgiau paskubom, kad tik greičiau🤦♀️
Viskas mane erzina ir nervuoja, pilnatis veikia, greičiausiai
Avyte parašė:
O gal tų delionės kilimelių kas nors radot kitokių ne su raidėm ir skaičiais? Radau pigu su paveiksliukais va kaip įkėliau ft, bet atsiliepimuose rašo, jog slidus l…
Mes senokai pirkim su raidėm ir skaičiais Tom Philips'e
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai