MaLina parašė:
Laukiat susitikimo su pilvuko gyventoju jau? ❤
Tai jau pagimdė 😊
MaLina parašė:
Tai jau pagimdė 😊
wilmaa parašė:
Vilniaus gimdymo namuose. Sake mano noru nieks neziures ko as noriu. Tai ir nesuprantu kodel taip gali daryti jei as nesutinku.
Tai važiuokite gimdyti į kitą ligoninę, nes cia visiška nesamone
MaLina parašė:
Jau pagimdziau- gulim ligoninei..
Figli parašė:
Jau pagimdziau- gulim ligoninei..
Kaip čia man susisuko galva, galvojau dar tik laukiat. Sveikinu ❤
Turiu klausima
O Jums visoms matosi, kaip leliuko pedutes per pilva juda? As jauciu apacioje rankytes, virsuje issriecia uzpakaliuka, matosi virsuje kaip pilvas linguoja, bet kazkokiu kojyciu ryskesniu judesiu - ne. Is aplinkos visi pradejo to klausineti, tai dabar susimasciau :/
Judita... parašė:
Turiu klausimaO Jums visoms matosi, kaip leliuko pedutes per pilva juda? As jauciu apacioje rankytes, virsuje issriecia uzpakaliuka, matosi virsuje kaip pilvas …
Aš tik jaučiu, bet nematau taip, kad ten peda iremta butu. Kazkaip nesuku galvos del to. Svarbu jauciu judesius.
Judita... parašė:
Turiu klausimaO Jums visoms matosi, kaip leliuko pedutes per pilva juda? As jauciu apacioje rankytes, virsuje issriecia uzpakaliuka, matosi virsuje kaip pilvas …
Tikrai nesimato, jaučiu kur yra galvutė ir kur užpakaliukas, jaučiu kai juda, bet tikrai nesimato jokių kojyčių
Judita... parašė:
Keista aplinka jusu kad to klausinetu 🤷♀️
Juda malas kaip ir visi 👶
RED666 parašė:
Keista aplinka jusu kad to klausinetu 🤷♀️
Kodel is karto reikia vos neizeidineti? Visokiu seimu, visokiu situaciju buna. Pusbrolio zmona mate, brolio zmona taip pat mate savo leliuku pedutes, tai ir manes paklause, gal leliukas pasirode tokioje pozoje ir viskas. O man pirmas nestumas, tai ir susimasciau, ir pasiteiravau. Galima tiesiog atsakyti i klausima, kam tas issireiskimas "keista aplinka"... Visi is to paties molio drebti ir Jusiske tikrai nei geresne nei blogesne
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai