Agnile parašė:
Gali būt ir ne keli kartaiMano pirmagimė sauskelnių atsisakė tik būdama 2 m. ir 11 mėn., tai per tuos 3 metus daug kartų buvo visokių pašutimų nedidelių :)…
Oho tai ganėtinai ilgai su sauskelnėmis draugavot 😲😇
Agnile parašė:
Gali būt ir ne keli kartaiMano pirmagimė sauskelnių atsisakė tik būdama 2 m. ir 11 mėn., tai per tuos 3 metus daug kartų buvo visokių pašutimų nedidelių :)…
sabinaa1 parašė:
Mes biski ilgiau bet mano mergyte daktaras ligoninei isgazdino ir jinai bijojo i puoduka daryt tai nevisi vaikai pagal vadoveli turi augt 😉
Soulmate parašė:
O as skaiciau, kad tu, kurios laukiasi berniuko, krutine maziau padideja nestumo metu, nei tu, kur mergaiciu, nes organizme gaminasi daugiau testosterono.. Ir istik…
Nu šis faktas nepasiteisino bent jau man. Nes su pirmagimiu jo 1dydziu padidėjo oo dabar iš C į G tai 4dydziai baisu kaip kibirai ant pusantro metro ūgio manęs kaip karvė 😂😂😂😂😂
sabinaa1 parašė:
Nu šis faktas nepasiteisino bent jau man. Nes su pirmagimiu jo 1dydziu padidėjo oo dabar iš C į G tai 4dydziai baisu kaip kibirai ant pusantro metro ūgio manęs kaip…
Jus irgi nediduke?
Mariia parašė:
Mes biski ilgiau bet mano mergyte daktaras ligoninei isgazdino ir jinai bijojo i puoduka daryt tai nevisi vaikai pagal vadoveli turi augt 😉
Beabejo 😇 nu aišku visokių situacijų būna gyvenime 🙂
Svietachka parašė:
Jus irgi nediduke?![]()
154m ir krūtinę G 🤩 maisto bankas 😂😂😂
Janina1 parašė:
Vitaminas C padeda įsisavinti geležį, tokia jo paskirtis, o ne šiaip sau. O pykino, kaip minėjau, ir mane pradžioj, vėliau priprato organizmas.
O ta c vitamina pries gelezi geret ar po?
sabinaa1 parašė:
154m ir krūtinę G 🤩 maisto bankas 😂😂😂
As irgi 155😃 nu kolkas C75 o buvo B70
Mariia parašė:
Manoji visais klausimais neskubėjo atsisakyti visko. Neskubinau. Atėjo laikas visko atsisakė. Nesu drastiškų priemonių beaiimanti mama labai dažnai išskystu
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai