gvailione parašė:
Ka perkates leliukams nuo issutimo?![]()
As weledos kremuka pirkau.
gvailione parašė:
Odeta0105 parašė:
O kokia geret tabletes ar kur istirpdyti reikia?

Sias israse. Nei su viduriu kietejimu nebuvo bedu nieko, sake ir jos svelnios butent skrandziui yra nedirgina. Bet as negeriau jokio vit.tada papildomai ir valgio metu jas.
gvailione parašė:
Dermilon paste pats geriausias kremas buvo
ashi parašė:
Su Weleda atsargiai, jei vaikas bus alergiškas, tai gali subiniukas užsidegti akyse, mano pirmagimei, įtariu, kad medetkos netiko, per 5 min. patepus taip nuvyšniavo, kad pūslėm nuėjo, buvo klaiku, gydžiau tada 2 savaites oro voniom tik... Košmaras.
GiMa parašė:
Sias israse. Nei su viduriu kietejimu nebuvo bedu nieko, sake ir jos svelnios butent skrandziui yra nedirgina. Bet as negeriau jokio vit.tada papildomai ir valgio m…
Reiks tuo met ir man bandyti gerti be vitamino c gal nebus taip blogai.. Nes dabar tik isgeriu,uzvalgau ir pradeda pykinti.
Agnile parašė:
Dermilon paste pats geriausias kremas buvo![]()
mūsu irgi alergiškas, atopinį dermatita turi, bet weleda labai tiko
Ginte313 parašė:
Zinoma bus😍 Mano irgi nepakito!
Tai kažkaip ir per daug nepergyvenu, kol mergytė mūsų negimė 😍 negalvoju apie tai 😊
Odeta0105 parašė:
Reiks tuo met ir man bandyti gerti be vitamino c gal nebus taip blogai.. Nes dabar tik isgeriu,uzvalgau ir pradeda pykinti.
Vitaminas C padeda įsisavinti geležį, tokia jo paskirtis, o ne šiaip sau. O pykino, kaip minėjau, ir mane pradžioj, vėliau priprato organizmas.
Sidabro parašė:
Gal kuri domėjotės kokios privačių palatų kainos Santaros akušeriniam skyriuje? Užsislaptinę kainas nors tu ką...
kiek zinau apie 50-70 kainuoja.
Agnile parašė:
Dermilon paste pats geriausias kremas buvo![]()
cia tas weleda su cinku? nes man jis pats geriausias, labai nemegstu sudocremo del jo stiprumo, tai su cinku man 👍
ashi parašė:
Weleda mums pats geriausias
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai