2019.12.18 09:39 (prieš 6 m.)
Chamka parašė:
Tai o jinai jum darydavo visus tyrimus? Man tarkim skano irgi nedaro , bet slapima , kraują, gimdos dydi, tonusus visad žiuri . Keista , kad mažakraujystės nematė 🤔…
Taip, dėl to kad pas mane, sakė automatiškai ir vaikelis serga. Tyrimus darydavo, bet apie mažakraujystę nieko nesakė. Kai tyrė dėl aids, ziv ir sifilio buvo nustacius, kad sifeliu sergu greiciausiai nes RPR tyrimas teigiamas atėjo. Tai tada kaip išgąsdino tai ne tas žodis... Davė siuntimą į santaros dermatovenerologijos klinikas. Čia irgi vos neisprotejau, rezidentai dirba vien, padarė kraują pakartotinai vis tiek tas RPR teigiamas. Atvykau pas juos vėl, tai jie tada nežinojo ką daryt kokį čia gydymą ar ka skirti, tai galiausiai skyriaus vedėją normalų daktarą pasikvietė, tai tas ramiu veidu pasakė, kad nesciosioms pasitaiko tas RPR teigiamas, nieko čia blogo nėra, sako greičiausiai taip koks uždegimas kazkur yra todėl taip ir rodo. Nes sifilis iš 5 tyrimų susideda, o pas mane 4neigiami iš jų buvo o 1 tas teigiamas, kas nieko nereiškia...