andrejeva33 parašė:
Sauskelnes dejausi tik tuomet kai buvau palatoj ir be kateterio.
Aš taip pat
andrejeva33 parašė:
Aš taip pat
Dilara parašė:
Mergaitės, kam buvo statomas šlapimo kateteris, ar labai skauda ? Bijau to kateterio labiau už cp...prisiskaiciau labai skauda![]()
![]()
![]()
Nieko nejauti išvis..suleidžia spinalinę ir td veda,nieko aš ten nejaučiau nei įdedant nei išimant ir poto nieko nejaučiau.. bet va kai pjovė tai jaučiau ne skausmas bet toks nemalonus rėžimas ir malimasis po vidurius, bet nieko baisaus šiaip toks nemalonumas
Dilara parašė:
Mergaitės, kam buvo statomas šlapimo kateteris, ar labai skauda ? Bijau to kateterio labiau už cp...prisiskaiciau labai skauda![]()
![]()
![]()
Man state slapimo kateteri pries cp. Bet man rodos buvo suleista jau spinaline nejautra tai as nieko nejauciau
Dilara parašė:
![]()
![]()
Nieko nejutau kai state😊
Dilara parašė:
Man darys pilną bedrinę narkozę tai gal reikia paprašyti kad įdėtų kai jau miegosiu jeigu galima![]()
Na tikrai nemanau kad dar veda prieš kai galima be skausmo tai padaryt...tikrai pasakyčiau kad po tai darytų.
andrejeva33 parašė:
Ačiū, supratau, nes vis sukau galvą🤔kurio momentų man jų prireiks
Domino parašė:
Ačiū visom už nuomonę ir palaikymą!tiesą pasakius vis dar galvoju kaip čia pasirinkus...50% tikimybė, kad pavyksta apskritai apsukt. Daktaras kiek pas…
Manau teisingi zodziai - jei nieko nedarysit cp
garantuotas, o jei pabandysit turit sansa jo isvengti
riziku kaip tik objektyviu nera, nes jei kazkas pasidarytu blogai iskart darytu cp, operacine paruosta buna per sia procedura, viskas stebima tiek echo, tiek tonai vaiko. Tai jei darysit apgrezima blogiausia kas gali nutikti yra cp, t.y.nieko blogiau negu kad nedarysite nieko
tai pries priimant sprendima geriausia butu vadovautis objektyviais duomenimis, tyrimais ir profesionaliais gydytojais, o ne tik zmoniu, kurie nei daresi, nei domejosi is tiesu, nuomone
sekmes!
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai