Svietachka parašė:
Mes gimem6:20
Sveikinimai 😊🤗
Svietachka parašė:
Sveikinimai 😊🤗
Svietachka parašė:
Sveikinam! O tai kaip ? Pati gimdet? Prasidėjo savaime? Jum gi cp turejo būt planinis ? 🤗
Natalijuke parašė:
Laba merginos prisiduodu ir as mes gruodinukem tapom gime gruodzio 28d 3,225kg
Sveikinimai, kaip savijauta, kaip viskas praejo?
Natalijuke parašė:
Natalijuke parašė:
Sveikinu, kaip savijauta jusu, vaikucio? Ar dideli gimet?
Natalijuke parašė:
Natalijuke parašė:
Sveikinu, kaip savijauta jusu, vaikucio? Ar dideli gimet?
rutoskinas parašė:
Sveikos merginos, visada buvau gruodinuku grupej, nes terminas 19d buvo ir tikejausi isvis jo nesulaukt, bet kadangi mano princese neskuba pasirodyti prisijungiau p…
Sveikinu prisijungus
Chamka parašė:
Na kaip jus naktį atlaiket? Ar neissilukstenot ? ☺️
Vis del to nuvykau i Antakalnio priimamaji., netikras aliarmas dar.. bet kaip nepasiseke su pamaina 😞 tiek akusere, tiek gydytoja akusere ginekologe negraziai elges, is serijos ko cia atvaziavai, ko ne i Santariskes., tipo ka nesupranti, tai normalu tokie rieciantys skausmai, rudos isskyros ir pan., bliam kaip man pirmakartei zinoti viska kas normalu kas ne 😔 ziauriai nefaina buvo.. Neesu is tu kur tik kas ir lekiu i priimamaji.,o cia taip elges su manim, tai be zodziu..
padykus parašė:
Vis del to nuvykau i Antakalnio priimamaji., netikras aliarmas dar.. bet kaip nepasiseke su pamaina 😞 tiek akusere, tiek gydytoja akusere ginekologe negraziai elges…
Žinokit čia matyt priessventinis laikotarpis , man penktadieni vgn pasitaikė psichinė kuri manęs nepažiūrėjo nors su siuntimu buvau išsiuntė į santaras , santarose dar dvi val pra buvau , ten apžiūrėjo viskas tvarkoj, bet visokie pasisakymai visi mes mirsim, tik daktarai ne žmones per Kalėdas dirba( o Kalėdos jam iki 6d) tai aš jau pradedu galvoti apie tarimasi su daktaru nors prieš tai buvau visiškai kitaip nusiteikus 😅🙈. Vat ir žinok kada važiuoti į priimamąjį , nes kraujingos išskyros arba kraujas pas man santaru israse parašytas kaip atvykimo priežastis jei netyčia atsirastų
Chamka parašė:
Žinokit čia matyt priessventinis laikotarpis , man penktadieni vgn pasitaikė psichinė kuri manęs nepažiūrėjo nors su siuntimu buvau išsiuntė į santaras , santarose …
Va va.. As apie Antakalni is pazistamu buvusiu nestukiu tiek gero girdejau, buvau kursuose ten.,kaip kviecia pas juos gimdyti, kaip ten faina viskas ir pan. ir bam ant tokios pamainos uzsiroviau., nebezinau nei kur gimdyti nei kada., dabar turbut jau tik mirstanti ir nepaeinanti turiu vaziuoti i priimamaji, nes aisku, kad niekas neaisku 😅
padykus parašė:
Vis del to nuvykau i Antakalnio priimamaji., netikras aliarmas dar.. bet kaip nepasiseke su pamaina 😞 tiek akusere, tiek gydytoja akusere ginekologe negraziai elges…
tokioms buciau tikrai radus ka atsakyt...
padykus parašė:
Va va.. As apie Antakalni is pazistamu buvusiu nestukiu tiek gero girdejau, buvau kursuose ten.,kaip kviecia pas juos gimdyti, kaip ten faina viskas ir pan. ir bam …
Šito aš labiausiai bijau 😪
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai