Ginte313 parašė:
Oho, 70 euriuku jau visai prabangiai skamba:)))
Gali būt ir ne keli kartai
Mano pirmagimė sauskelnių atsisakė tik būdama 2 m. ir 11 mėn., tai per tuos 3 metus daug kartų buvo visokių pašutimų nedidelių
Ginte313 parašė:
Oho, 70 euriuku jau visai prabangiai skamba:)))
Gali būt ir ne keli kartai
Mano pirmagimė sauskelnių atsisakė tik būdama 2 m. ir 11 mėn., tai per tuos 3 metus daug kartų buvo visokių pašutimų nedidelių
Marija12345 parašė:
nevalgys juk 😂😂😂😂😂😂😂😂 sitas geras😂😂😂😂😂😂
Ai stengiuos neapsikraut, jau nusipirkau, tai ka jau cia,
sueis😁
Agnile parašė:
Gali būt ir ne keli kartaiMano pirmagimė sauskelnių atsisakė tik būdama 2 m. ir 11 mėn., tai per tuos 3 metus daug kartų buvo visokių pašutimų nedidelių :)…
Oi pas mane viskas grieztai😁 Metu laiko buvo nuimtas pampis, atimta soske, dar uz poros menesiu ir papas:)) Bandziau is leto, palengva atpratinti, kol supratau, kad jai geriausias variantas va toks staiga ir greitai😁
IevosIevos parašė:
Spaudziau kiekviena diena - nieko :/ dabar tiesiog savo malonumui geriu 🤷♀️
Nusipirkit sideral labai gerai sutvarko gelezi
Gi kiek žmonių, tiek nuomonių, todėl ir tų priemonių skirtingų n+k, užpakaliai skirtingi ir iššutimo levelis nevienodas 😁 kiekviena atsirinks, kas jai geriausia per laiką. Jeigu viena priemonė būtų stebuklinga - kitų net nereikėtų. Aš turiu ir sudocremą, ir pataisų sporas, ir kelis weledos mėginukus. Kažkas vis tiek tiks 🤷♀️😁
Ameliya parašė:
Gi kiek žmonių, tiek nuomonių, todėl ir tų priemonių skirtingų n+k, užpakaliai skirtingi ir iššutimo levelis nevienodas 😁 kiekviena atsirinks, kas jai geriausia per…
Svarbiausia yra iš ko rinktis
juodaaa - Asta parašė:
Svarbiausia yra iš ko rinktis![]()
Būtent 🤷♀️😁
Soulmate parašė:
O as skaiciau, kad tu, kurios laukiasi berniuko, krutine maziau padideja nestumo metu, nei tu, kur mergaiciu, nes organizme gaminasi daugiau testosterono.. Ir istik…
Na mano vos paburkus tik..bet žada man mergaitę
nebent bus staigmanų..
rukola parašė:
Na mano vos paburkus tik..bet žada man mergaitęnebent bus staigmanų..
Mano isvis minksta
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai