Ameliya parašė:
Nu vat įdomu, kaip tai vyksta. O naktį tarkim?
Naktį aš jeigu ir keldavausi tarkim tai greit kažkaip į tualetą nubegdavau po vaiko pamsitinimo
Ameliya parašė:
Nu vat įdomu, kaip tai vyksta. O naktį tarkim?
Naktį aš jeigu ir keldavausi tarkim tai greit kažkaip į tualetą nubegdavau po vaiko pamsitinimo
Brigi. parašė:
Man sausio 8 terminas, Kaune, planuoju 2-troj gimdyti 😊
Man sausio 26d terminas, irgi planuoju gimdyt 2-oje lig. 😊
Deimantienė parašė:
Man sausio 26d terminas, irgi planuoju gimdyt 2-oje lig. 😊
Man terminas 21-23d. Planuoju taip pat 2-oje gimdyti. Pirmasis ten gimė ir dabar ten 😊
Mamytes turiu klausima, padare kraujo tyrimus ir rado, kad hemoglobino kiekis yra mazas, israse man tecnofer gelezi, liepe vartoti su vitaminu c, ryte puse val pries maista, bet man keistas jausmas is pradziu viskas gerai buvo. Dabar paskutinem dienom, palieka labai negera. Kaip pavalgau prasideda pykinimas, cia normalu ar ne? Gal kas is mamyciu irgi turi nestumo mazakraujyste ir gali pakonsultuoti Gal blogai geriu tuos vaistus.
Odeta0105 parašė:
Mamytes turiu klausima, padare kraujo tyrimus ir rado, kad hemoglobino kiekis yra mazas, israse man tecnofer gelezi, liepe vartoti su vitaminu c, ryte puse val prie…
As Tardyferonu mazakraujyste gydausi. Man tiek gydytoja, tiek vaistininke ta pati sake, kad teoriskai gelezies papildai turetu buti geriami tusciu skrandiu, bet labai didele tikimybe, kad pykins. Del to sake gerti pavalgius, tik nevalgyti tuo metu pieno produktu, nes jie mazina gelezies isisavinima.
Odeta0105 parašė:
Mamytes turiu klausima, padare kraujo tyrimus ir rado, kad hemoglobino kiekis yra mazas, israse man tecnofer gelezi, liepe vartoti su vitaminu c, ryte puse val prie…
Nu aš dabar kai gulėjau stacionare tai man sake jog dar geležies nerasys bet sako kuo daugiau valgyk su maistu turinti daug geležies. Tai valgau kasdien tai burokėlių tai brokoli su kokiu kepsnių juoda šokoladą po skiltele ryte vakare ir nieko viskas gerai man. Nes anksčiau buvau tokia vangi norėjau miego jaučiausi pavargus.
Odeta0105 parašė:
Man ir sakė tecnofer gerti, bet dar tik porą dienų naudoju. Kolkas viskas gerai atrodo. Su pirmuoju teko Tardiferon gerti skystą.
Ginte313 parašė:
Cia kaip taip imanoma?
Tipo suplanuotas cp ta diena ir laiko palata klientei? Ar tiesiog plius minus aisk…
tai arba cp arba jo,tarkim man jau 40 sav tai ir uzsisako palata ir laiko bet cia tas is brangesniu kiek pamenu..jau viskas pasimirso per 3metus nepamenu tiksliai
TheStranger parašė:
Va va... todėl man ir sakė, kad jeigu kas, geriau maitinti leliuka mišinukais, o ne donoriniu pienu... nes pasakojo, ateina bobos(nu kitaip as ju negaliu pavadinti)…
mano brolio zmona tai pirko is pazystamos kur tikrai patikima.
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai