Mig.. parašė:
Man į vakarą irgi suminkštėja. Bet dėl to ,kad naktį mažiau ištrauke, o dieną daugiau. Vakarop Išviso ant papo ir jie minkštesnį ir pats pienas nevarva. Tad irgi m…
Pas mane irgi taip pačiai viskas 🤦♀️
Mig.. parašė:
Man į vakarą irgi suminkštėja. Bet dėl to ,kad naktį mažiau ištrauke, o dieną daugiau. Vakarop Išviso ant papo ir jie minkštesnį ir pats pienas nevarva. Tad irgi m…
Pas mane irgi taip pačiai viskas 🤦♀️
Indrulka29 parašė:
As daugiau nei pries menesi viska uzsipildziau,bet as seniunijoj tvarkiaus,bet dar nieko negavau nei vienkartines nei vaiko pinigu.
Matyt nuo savivaldybės labai priklauso..
dijaviko parašė:
Maitinanciom MP: mano krutys i vakara pasidaro tokios minkstos, pienukas tryksta, o maze nervuojas, kad jos tokios minkstos, paima-paleidzia, verkia ardosi... cia k…
I vakara ir vakare mano ir atrodo isvis istrauktos. Ir buna parinasi nes tada netaip jai apsizioja netaip lengvai pienas bega ir panasiai. Bet mes ir tik ateina kokia 6 vakaro ir kabo ant papo. Galima sakyt nuo papo ant papo keliauja. Dar pas mus paradoksas. Vakar pamaitinau ir palikau vyrui apie 22.30, pati ejau pamiegot iki kol atnes. Nu tai ka ejau 3.00 pati pasiimt nes abu parpe ramiausia. Tik pasiemiau ir prasidejo uzsakymo koncertas kas valanda plius pilvas. Jei su manim butu miegojus iskart tai max iki 00.30 butu teismiegojus.
amberiukas parašė:
Man pagalvele atradimas 🤩 ir issibezda gerai, pakakojo irgi vakar, nebeduodu jokiu lasiuku ☺️
As lasiuku jokiu jau senokai neduodu, bet vakar daviau, nes dakatare rekomendavo. O pagalvele, tai nezinau ar sutapimas ar tikrai geras dalykas, nes vaikas ramesnis😊 daugiau sypsosi nei verkia
satyriuke parašė:
As lasiuku jokiu jau senokai neduodu, bet vakar daviau, nes dakatare rekomendavo. O pagalvele, tai nezinau ar sutapimas ar tikrai geras dalykas, nes vaikas ramesnis…
Jau sypsosi? Mano kartais bet tikrai nevalingai. Kaip ta pagalvele naudojat? 🙄
satyriuke parašė:
As lasiuku jokiu jau senokai neduodu, bet vakar daviau, nes dakatare rekomendavo. O pagalvele, tai nezinau ar sutapimas ar tikrai geras dalykas, nes vaikas ramesnis…
Pasidalinkit kas cia per pagalvele? Gal skaitydama kazka praleidau...
Aciu!
sesule parašė:
Jau sypsosi? Mano kartais bet tikrai nevalingai. Kaip ta pagalvele naudojat? 🙄
Mano sypsosi vonioj sienai ir duso kabinai, nes yra blizganciu detaliu
o valingai, tai sypsojosi tetai, kuri su akiniais juodais remeliais 😃 beje, sveikinimai su menesiuku 🥳🎈🧸 pagalvele reikia pasildyti mikrobangej arba orkaitej ir deti ant pilvuko
zydrune_ parašė:
Pasidalinkit kas cia per pagalvele? Gal skaitydama kazka praleidau...Aciu!
Vysniu kauliuku
super daiktas. Pirkau gintarinej vaistinej, bet maciau dabar babycity yra du nuolaida tokia grazi, dekoratyvine
amberiukas parašė:
Vysniu kauliukusuper daiktas. Pirkau gintarinej vaistinej, bet maciau dabar babycity yra du nuolaida tokia grazi, dekoratyvine
![]()
https://www.kudikiuprekes.lt/find?keyword=Vy%C5%A1ni%C5%B3
Aš čia pirkau.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai