ievauoga parašė:
Ar jusu vaikam po miego yra koks nors kvapas is burnytes?
Gal miega issiziojus?
ievauoga parašė:
Gal miega issiziojus?
ievauoga parašė:
Buna, ypač po pietų miego.
debesujura parašė:
Manoji irgi ne prie tų, kur pirmieji viską daro 😁 tai neimi į galvą dar labai, bet galvoju, gal yra kokia riba, kada jau reikėtų sunerimti. Na bet kaip suprantu, da…
Maniškis dar net nevisada keturiom varinėja, būna šlept ant pilvo sudrimba ir šliaužioja po namus 1 metų vaikas 😄
debesujura parašė:
O dar yra vaikučių, kurie savarankiškai nevaikšto? Mano eina palei baldus ir va prieš savaitę leidosi už rankų vedama. Iki kada turėtų pradėti vaikščioti, gal į man…
Musu dar irgi nevaiksto. Nedaug truksta, gal iki kaledu pasileis 🤭😁 mum kineze sake, kad dabar normalu iki 18men, bet tikiuosi, kad tiek neuztruks 😁
Kisulita parašė:
Maniškis dar net nevisada keturiom varinėja, būna šlept ant pilvo sudrimba ir šliaužioja po namus 1 metų vaikas 😄
Mano tai iš mandrumo atbuliniu sugalvoja pašliaužioti 😁
Šiandien rytas prasidėjo vėmimu 🤮 ryte pusę 6 MP pagere ir kažko jau tokia nerami buvo, bet dar bandė miegoti nu ir prasidėjo pusę 8, tikiuosi tais dviem vėmimais ir pabaigsim, nes jau valgė, gėrė.
Daktarei skambinausi, tai sakė stebėti ar nekyla temp ir ar nepradeda berti. Ir duoti smecta po šaukštelį visą dieną 🤨
saundstorm5 parašė:
Musu dar irgi nevaiksto. Nedaug truksta, gal iki kaledu pasileis 🤭😁 mum kineze sake, kad dabar normalu iki 18men, bet tikiuosi, kad tiek neuztruks 😁
Oi tai dar daug laiko turim🤭 Tikiuosi, kad jau tikrai visi pasileis iki to laiko patys lakstyti 😁
Maniškė nešioja 80-86, turi 8 dantukus. Jau buvo paburkę dantenutės ties krūminiais, bet laukiam jau antras mėnuo, kaip nelenda, taip nelenda
Vaistinėlėj turim tik sirupo nuo temperatūros . Jokių alergijų neturi, tai neaišku ko kada gali prireikti.
O apie vaikščiojimą tai jau pamiršau... atrodo taip senai vaikšto
Gerokai iki metų pradėjo. Dabar labiau bėga, negu vaikšto...
saundstorm5 parašė:
Nu va, man gydytoja su pirmagimiu irgi sakė iki 18 mėn. turi laiko pradėti vaikščioti, tai mano pirmagimis viską ant ribos ir imdavo daryti, nesivargindavo ankščiau 🙈
debesujura parašė:
Mano tai iš mandrumo atbuliniu sugalvoja pašliaužioti 😁
Šiandien rytas prasidėjo vėmimu 🤮 ryte pusę 6 MP pagere ir kažko jau tokia nerami …
Maniškis irgi būna galu varo, kai sakau kad negalima eiti pvz. į vyro kambarį, o duris neuždarytos, tai žiūri į mane, akių kontaktą palaiko ir šliaužia atgal, pasakau negalima ten eiti, sustoja trumpam ir toliau sau atgal šliaužia, baisiai išdykęs, su vyru sakom, kad pilna galva velnių, matyt labai gera terpė tiems velniukams veistis ten 😆
Vaje, reik tikėtis nesusirgo ir nesikartos vėmimai 😔 Sunku kai tie mažiukai serga ir blogai jaučiasi 😔
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai