2021.02.18 18:32 (prieš 4 m.)
Greta Sir parašė:
Pirmą kartą girdžiu, kad OV testai rodo nėštumą 🤔🤔 gal kas nors daugiau yra girdėję?
Daphne parašė:
Aha. Neturint nėštumo testų galima pažaist su jais kol nusipirksi.
Na man pagal skaiciuokle rodo kad db butu 2sav. Mano ciklas 26d, ir kadangi turiu patirties nes jau auga 3 vaikai, NT man parodydavo pries sekancias menesines jau ne vaiduoklius o riebius ||. Nuejus pas daktare nesulaukus menesiniu budavo jau 4 ar 5 sav. Daktare man aiskino del trumpo ciklo galejau pastot pries pat menesines. Del tu O testu skaiciau kituose forumuose, kad pasitvirtino tai sugalvojau pazaist😁
Daphne parašė:
Maždaug apie 12-16 ciklo dieną įvyksta ovuliacija. Jai įvykus už 6-12 dienų įvyksta implantacija. Jai įvykus mazdaug už poros dienų jau galima daryti nėštumo testą…
Tai cia pagal vadoveli gal ir taip. O pas kiekviena organizmas skirtingas, ir ovoliucija pas visas ne vienodai priklauso nuo ciklo ilgumo trukmes. Yra atveju ir tarp mano draugiu kad pastojo per menesines. Atvejis su mano sunum pasidariau NT testa savaite iki sekanciu menesiniu teigiamas, nuejau pas daktare 3 sav ir besiformuojanti gemaline puslyte buvo. O sis jei uzkibes tai jau man netyciukas. O ovoliucija as jausdavau pilvo maudimu ir nedideliu tepliojimu 1 diena