Erica1 parašė:
Čia žiūriu Gruodinukai tiek visko jau valgo🙈 dar yra mamų, kuriuos planuoja primaitinti nuo 6men.? Ar aš viena atsilikus?😂🙈
Aš irgi dar neskubu
Erica1 parašė:
Čia žiūriu Gruodinukai tiek visko jau valgo🙈 dar yra mamų, kuriuos planuoja primaitinti nuo 6men.? Ar aš viena atsilikus?😂🙈
Aš irgi dar neskubu
Erica1 parašė:
Pradėjom nuo 6 mėn. Niekur neskubam mes.
Aš irgi dar neskubu, bet turbūt reikės po truputį bandyti žiūrėti kaip seksis.. nes dabar atrodo net nenori visai valgyti, seniau ožiukus rodydavo, kai išalkdavo, o dabar ramiai sau visa gali būti ir nežinau alkana ar ne, kartais kišu papulį po ilgesnio nevalgymo tarpo, tai tik galvą nusuka ir tiek.. kažkaip man tas nevalgumas nebepatinka.. 🙄 jaučiasi gerai, viskas kaip ir ok su ja.. o jei valgo tai normaliau du kartus gal per parą pavalgo..o daugiau vos ne migdymai gaunasi tik su papuliu.. nesuprantu kodėl.. krūtys prisipildo, o valgyt nenori..
O kaip ten iš tiesų su tais sysiukais yra? Turi būti tiesiog bent 6 pasišlapinimai per parą ar 6 pilni sunkūs pampersiukai? 🤔 Nes skirtingai rašo.. iki tol nebuvo problemų su sysiukais.. o dabar nežinau.. atrodo sauskelnes keičiu tik dėl to, kad jau ilgai su juo prabuvo, o seniau tiek išbūti niekam negalėdavo, nes tiesiog jau sunkūs būdavo.. o dabar kas 3 val keičiu ir jie tuštoki.. kartą, gal 2 pasišlapinta..
Atrodo su kakučiu pagaliau susitvarkėm, neliko kraujo, tai pradėjo mažiau valgyti ir to pasekoje mažiau šlapintis.. 🙄
Dangustėė parašė:
Aš irgi dar neskubu, bet turbūt reikės po truputį bandyti žiūrėti kaip seksis.. nes dabar atrodo net nenori visai valgyti, seniau ožiukus rodydavo, kai išalkdavo, o…
Mes irgi kazkaip su valgymu dabar kovojam, nenoriai valgo kur anksciau net verkdavo kai valgyt nori. Labai mazai suvalgo
Erica1 parašė:
As neskubu🙂
Katažyna95 parašė:
Mes irgi kazkaip su valgymu dabar kovojam, nenoriai valgo kur anksciau net verkdavo kai valgyt nori. Labai mazai suvalgo
Bet jūs jau primaitinat, kiek prisimenu, tai gal jai užtenka košyčių. :/
Katažyna95 parašė:
Mes ir vargstam 🙈 Jus PM?
Dangustėė parašė:
Bet jūs jau primaitinat, kiek prisimenu, tai gal jai užtenka košyčių. :/
Matomai uztenka, bet vakar ir kosytes nevalge ir misinuko atsisake gerti veliau. 4.5h nevalge vakare.
Ir tustintis pradejo keistai, tai skystai tai normaliai, gal nuo to kad primaitinimas prisidejo.
medaus_bitutė parašė:
Mes ir vargstam 🙈 Jus PM?
Taip pm. 🙂
Katažyna95 parašė:
Jeigu po viena ragaut, tai kaskart imant nauja darzove pradeti nuo 1 saukstelio ? Ir poto didint ?
Jau nepamenu kaip tiksliai dariau🙈😂 Bet tikrai nežaidžiau su "po viena šaukštelį"
Dabar planuoju daryti: duot pvz iki 30ml bulvių tyrės kokias 3dienas, tada žiūrėsiu jei noriai valgo biski padidinsiu iki kokiu 40ml ir kas tris/keturias dienas įvesiu po naują daržovę. Duosiu arba viena arba mixuosiu skirtingomis proporcijomis su jau ragautomis.
Dangustėė parašė:
Aš irgi dar neskubu, bet turbūt reikės po truputį bandyti žiūrėti kaip seksis.. nes dabar atrodo net nenori visai valgyti, seniau ožiukus rodydavo, kai išalkdavo, o…
Per parą turi būti min 6sysiukai. 1sysius ~50ml. Stebėkit ar šlapimas neturi kvapo, spalvos. Buvo laikas kai sverdavau pampius. 🙈 kaip dabar pamenu 1/2dydzio pampis sveria ~25g. Dedi ant svarstyklių ir sveri, kalkuliuoji kiek sysiuko ten🙈😂
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai