Gintarees parašė:
Ar Jums čia panašu, kad jau auga viršuje kažkas?☺️
Taip. Pas mano dukra visa burna taip sutinusi jau kelis mėnesius. o dantų dar nė vieno 🤣 bet jau vaikšto 🤮
Gintarees parašė:
Taip. Pas mano dukra visa burna taip sutinusi jau kelis mėnesius. o dantų dar nė vieno 🤣 bet jau vaikšto 🤮
Gintarees parašė:
Pas mus 4 virsuj ir du apacioj 😁 dėl atrodymo tai nebespelioju nes pagal kaip atrode tai apcioj turejo but daugiau o virsuj maziau 🤣
Mqniskis dar tik su stumduku savaite kaip vaiksto ir antra diena kai po biski pasileidzia porai zingsniuku... nors stovi vietoj nesilaikydamas jau kokias 4 sav... tai iki pirmo gimtadienio tikrai vaikscios🙃
Rimaa91 parašė:
noriu nujunkyti vaikuti jau.. gal turit kokiu patarimu, gal kokia info kur nors gera skaitet?? pirmas vaikas atrodo nezinau ka daryt kaip... noriu kad jau ir be man…
Maitinu pati, bet tik vakare ir ryte beduodu, užminga be problemu su močiute arba tėčiu, aš irgi mastau po truputį apie nujunkymą, bandau mažindama skaičių pieno davimo, tai dabar dienom nebeduodu ir nelabai bereikalauja to pieno.
Krisstė parašė:
Maitinu pati, bet tik vakare ir ryte beduodu, užminga be problemu su močiute arba tėčiu, aš irgi mastau po truputį apie nujunkymą, bandau mažindama skaičių pieno da…
as dar duodu pries kiekviena miega ir naktim. tai gaunasi 3-4 kartai is viso. jau siaip ne daug
vakar uzmigo be pieno pietu miegelio tai atsikele labai greit😀 vaje kaip noreciau kad jau tetis ar mociute uzmigdytu..
Rimaa91 parašė:
as dar duodu pries kiekviena miega ir naktim. tai gaunasi 3-4 kartai is viso. jau siaip ne daugvakar uzmigo be pieno pietu miegelio tai atsikele labai greit😀 vaj…
Žinoma gerai kai gali jie užmigdyti, pabūti ir pnš., bet pas mus retai jie temigdo, nes visi amžinai užsiėmę, tai realiai vistiek tenka man pastoviai migdyti 😁 Vat dabar susirgo mažoji, tai duodu pienelio ir diena 😔
slyv parašė:
Labas.
Artėja gruodinukų gimtadieniai ir Kalėdos. Kokias dovanas renkat savo mažyliam? Ka…
Supamas arkliukas mano sūnui nepasiteisino kai gavo per pirmas Kalėdas ( gimė sausio men.) Tai beveik metų laiko buvo .nepatiko jam visai, net bijojo jo .tao tik porą kartu pasisuko taip ir stovi.
O va kaladėlės pasiteisino, o labiausiai tokio tipo zaislai kur reika pačiam suverti ir pan. Tai tokiu daug namuose turime
slyv parašė:
Labas.
Artėja gruodinukų gimtadieniai ir Kalėdos. Kokias dovanas renkat savo mažyliam? Ka…
magnetine lenta planuojam pirkti.
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai