Katažyna95 parašė:
Mamytes kurios maitinate pm.
Kiek ml ir kada geriate pm ?
Ryte 270ml, vakare prieš miegą tiek pat ir naktį tiek pat.
Katažyna95 parašė:
Ryte 270ml, vakare prieš miegą tiek pat ir naktį tiek pat.
Katažyna95 parašė:
Vakare valgo prieš miegą mp 150ml, naktį keliasi du kart 120-180ml pm ir vienas priešpiečiu 150ml pm. Valgo įvairiai, bet stengiuosi nepasiduoti ir būtinai turim pusryčių, pietų ir vakarienės metą. Pradėjus naudoti priekonius, kubeli buljono labiau valgo pietus. Iš mėsos dievina elnienos troškinį. Pusryčiams omletas su pomidorais eina. O visa kita pagal nuotaiką.
Daphne parašė:
Vakare valgo prieš miegą mp 150ml, naktį keliasi du kart 120-180ml pm ir vienas priešpiečiu 150ml pm. Valgo įvairiai, bet stengiuosi nepasiduoti ir būtinai turim pu…
Irgi stengiames nepraleist pusryciu, pietu ir vakarienes. Pusryciai ir pietus pora saukstu suvalgo na bet jau kokia diena nevalgo vakarienes nors tu ka. Pradeda verkti, mustis, muistytis... pietu valgo 14val poto kaip uzkandi duodu 17h varskytes o vakariene valgom 19h bet sakau paskutiniu metu tos vakarienes galima sakyt nera, nes nieko nesuvalgo. Buna kad tada kai keleta patiekalu savo atsisako tai duodu pm bet siandien ir pm atsisake. Arba ji soti po uzkandzio arba nezinau...
Daphne parašė:
Vakare valgo prieš miegą mp 150ml, naktį keliasi du kart 120-180ml pm ir vienas priešpiečiu 150ml pm. Valgo įvairiai, bet stengiuosi nepasiduoti ir būtinai turim pu…
Elnienos troskinys? Is kur elniena perkate ir kaip gaminate? Niekada ne esu bandzius.
Na mes valgymo nesiskundziam kolkas,viska valgo mano ir visus tris pagrindinius valgymas, dar visada viena ar du uzkandzius duodu.apetitu vaikas nesiskundzia kolkas.
Siuo metu labiausiai erzina ejimas miegoti, reikia pasupti apie 5-10min kad uzmigtu tiek nakti tiek diena. Stengiuosi vesti miegoti po 4val,tai isgeria pienuka ir is karto stojasi lovyteje. Tai pasupu ir uzmiega. Tikiuosi kada nors pats uzmigs😄Kartais pavyksta kaip buna daug valandu nemiegojes,bet stengiames tureti rutina,tai ir vargstu 🙈
Agne Agnes parašė:
Elnienos troskinys? Is kur elniena perkate ir kaip gaminate? Niekada ne esu bandzius.
Aš uk gyvenu, tai randu morisone arba tesco. Pigiau nei jautienos file, o mėsa minkštesnė. O lb skaniai valgo. O darau paprastai. Ant mėsos pabarstau prieskonių ir vos biškį miltų. Lengvai apkepu. Į puodą sultinio, salierą, morką ir bulves supjaustau. (Paprastai pradedu virti nuo daržovių, kol paruošiu mėsą ir svogūnus pakepinu, daržovės būna jau beveik išvirę.)Svogūną pakepinu su paprika, jei ne vaikui gaminu tada užpilu stikline balto vyno ir jį nugarinu. Viską į puodą ant neaukštos temperatūros, kol daržovės pradeda irti. Galima daržoves sutrint, bet man skaniau, kai daugiau kramtomo maisto ☺ baigus virti galima pomidorų pastos pagal skonį įdėti, tik aš nedaug dedu, nes rūgštumo duoda, o man nuo morkų patinka jaust saldumą ☺ esu ir vien vaikui garintuve su tom pačiomis daržovėmis garinus ir puikiai valgo. Manau mėsos stipesnis skonis patinka, nes su vištiena nelabai valgos 🤷♀️
Katažyna95 parašė:
Irgi stengiames nepraleist pusryciu, pietu ir vakarienes. Pusryciai ir pietus pora saukstu suvalgo na bet jau kokia diena nevalgo vakarienes nors tu ka. Pradeda ver…
Mano ir vakarienės dažniau atsisako, nebent kokį troškinį pati valgau, tai kaip varniukas stovi šalia ir kaulina 🙈 o pieno ir mažiau suvalgo. Buvo jau pradėjęs po 180-210 išgerti, o db 120-150 🤷♀️
Agne Agnes parašė:
Na mes valgymo nesiskundziam kolkas,viska valgo mano ir visus tris pagrindinius valgymas, dar visada viena ar du uzkandzius duodu.apetitu vaikas nesiskundzia kolkas…
Miegojimui pastoviai supu 😄 man atrodo ji iprato. Tiek dienos miegui tiek nakciai, labai retas atvejis kad pati uzmiega 😄 nezinau kaip nuo sito atpratint
Rimaa91 parašė:
noriu nujunkyti vaikuti jau.. gal turit kokiu patarimu, gal kokia info kur nors gera skaitet?? pirmas vaikas atrodo nezinau ka daryt kaip... noriu kad jau ir be man…
Man ir įdomu...
antras sūnus kažkaip natūraliai apie 10 mėn sumažino ir tada turėjau opracija ir po jos nebevalgė mp...
Daba jau mėnesi stengiuos prieš nakti pm duot, bet išgeria max 60ml o tada mp prašos ir naktį tik mp.. , dieną tai neblogai valgo maistą, tai tik prieš rytinį miegelį arba kai prasčiau jaučias..
O už mėnesio dviem paroms išskrisiu tai nežinau kaip čia bus , ypač naktį🙈
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai