Dangustėė parašė:
Kurių vaikai miega ant pilvo ar leidžiate taip miegoti visą naktį? 🙈 Man pačiai iki nėštumo buvo patogiausia tokia miegojimo poza, bet kažkaip nepatinka, kad vaikas…
Leidžiu
Dangustėė parašė:
Kurių vaikai miega ant pilvo ar leidžiate taip miegoti visą naktį? 🙈 Man pačiai iki nėštumo buvo patogiausia tokia miegojimo poza, bet kažkaip nepatinka, kad vaikas…
Leidžiu
Agne Agnes parašė:
Sveikos mamytes, siandien kazkaip susimasciau apie artejancias sventes, musu maziukui bus metukai gruodzio pradzioj galvoju kaip bus su egle ir visom dekoracijom ka…
Bandysiu normaliai papuošti, pažais žaisliukais, bet ką kitaip daryti 🤷♀️ žinoma bus ką veikti, apačioj eglutės reikės mažiau pažeidžiamus sukabinti, o pažeidžamus lengvai ant viršūnės sukabinti 🤔
Agne Agnes parašė:
Sveikos mamytes, siandien kazkaip susimasciau apie artejancias sventes, musu maziukui bus metukai gruodzio pradzioj galvoju kaip bus su egle ir visom dekoracijom ka…
Sūnus gimęs sausio mėnesį. Tai kai jo buvo pirmos Kalėdos, nieko neslėpė,turejome gyvą eglutę tik žaisliukai buvo plasmasiniai ir mediniai, ir jo eglutė visai nedomino, tai ir dabar tradicijų nekeisime
Agnė 1 parašė:
Sūnus gimęs sausio mėnesį. Tai kai jo buvo pirmos Kalėdos, nieko neslėpė,turejome gyvą eglutę tik žaisliukai buvo plasmasiniai ir mediniai, ir jo eglutė visai nedom…
Matau pas jus mazas skirtumas tarp paskutiniu vaikuciu😌kaip sekasi su dviem mazais? As laukiuosi antro,pas mus bus 1,5men skirtumas, labai nerimauju kaip reikes atlaikyti kol iseis abu i darzeli😁🙉 Ar prireike jums dviviecio vezimuko?🙂
Agne Agnes parašė:
Čia manau nuo vaiko priklauso. Pirmagime lindo prie eglutės, per dieną n kartų nuversdavo ir nukabindavo žaisliukus... nors eglutė buvo nedidelė, užkelta ant staliuko aukšto ir dar praėjimas sunkus link jos... bet ji vis vien lindo per siaurą tarpą kad tik ilyst
bet ir spintelių drauge buvo... lindo. Ypač į kelias... o va mažoji kol kas nelenda į spinteles. Kartais pabando, bet vos uždarai spintelę. Tai ir nueina. Antrą kartą net nebando.. tai kažkaip manau ir su eglute bėdų nebus
Sveikos, aš su tokiu klausimu, kadangi artėja metai galvoju ką toliau daryti nes pagal sodrą, man priklausys antrus metus už vaiką, pati mažiausia suma, klausiu gal kas jau domėjotės perleidimą antrų metu, tarkim ant senelių? Nes teko kažkur skaityti kad taip irgi galima. Gal kas jau praktikoje turite šitą ir galėtūmėte suteikti daugiau info.
Mes2010 parašė:
Sveikos, aš su tokiu klausimu, kadangi artėja metai galvoju ką toliau daryti nes pagal sodrą, man priklausys antrus metus už vaiką, pati mažiausia suma, klausiu ga…
As buvau sūnų ant uošvienė perasiusiu paskutinius 2 men. Ant jos, nes as turejau i dekretą su dukra išeiti. O gauti abiejų išmokų man nebuvo verta, tai as dar išlošiau,gavau 70 e. Daugiau negu mano ismoka 2 metus. Dabar planuoju dukrą ant vyro perasyti ( anksčiau to negalejau) bet del to teks eiti i sodra kad paskaičiuotu kokia ant jo būtu išmoka ( zinau kad galima internetu viskas daryti, taip visada ir darydavau, netypas vyra ten įdomus metai buvo nes užsienis dasidejo ir pan.) O siaip galima ant vyro ir senelių perasyti
Agne Agnes parašė:
Matau pas jus mazas skirtumas tarp paskutiniu vaikuciu😌kaip sekasi su dviem mazais? As laukiuosi antro,pas mus bus 1,5men skirtumas, labai nerimauju kaip reikes atl…
Pirmos savaitės gimus dukrai buvo sunkesnes..nes vyras turejo isvaziuoti.. bet poto pasigalvome ritmą šioki toki tai buvo visko.. bet kuo toliau dukra tapo didesne, labiau visko demejosi.tapo lengviau..jie abu pas mane is ramesniu vaiku. Sūnus nuo rugsėjo pradėjo eiti i darzeli tai diena buname tik su dukra, bet ji ne is tu kur prasosi ant rankų ar pan. Svarbu kad ji turi matyti kad as salia kol ji zaidzia. O kai sūnus gryzta is daržo tai jie tarpusavyje žaidžia, net matosi kaip ju abiejų akys spindi kai susitinka po dienos nesimatymo. Tai jie visada kartų zaidzia. Tik kas vargina jų keliamas triukšmas su vyru juokames kad televizoriu ant 30 mažiausiai reikia garsa statyti kad kažką girdėti 🤣
Bet šiaip viskas nuo požiūrio, ir pastangų priklauso, taip nera lengva su dviems mazais vaikais. Mato atveju as kol dukrai suejo 7 men. Buvau aplamai viena su 2 vaikais, vyras tik las 2 men. 2 sav. Gryzdavo..plius dar tdaa naujus namus isikurinejome ir isejome gyventi. Bet viskas įmanoma. man kai būdavo labai sunkiu momentų ( abu vienų sykiu verkia.o as viena). tai sau kartodavau tai laikina.kazkaip tas padejo😊
Tirli pirli parašė:
Čia manau nuo vaiko priklauso. Pirmagime lindo prie eglutės, per dieną n kartų nuversdavo ir nukabindavo žaisliukus... nors eglutė buvo nedidelė, užkelta ant staliu…
Sveikinimai su gimimo diena mažylei ir tėveliams😍 kaip dabar atsimenu kai pranešėte čia grupėi jog jau pagimdėte🙂 pirmoji mūsų gruodinukė😀 nesvarbu kad lapkriti gimus🙂
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai